ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Kate Moss και Alexander McQueen εμπνέουν ένα νέο σίριαλ αφιερωμένο στην αθέατη πλευρά της μόδας

Kate Moss και Alexander McQueen εμπνέουν ένα νέο σίριαλ αφιερωμένο στην αθέατη πλευρά της μόδας Facebook Twitter
0

Μια νέα τηλεοπτική σειρά που καταγράφει την  «χρυσή εποχή» της μόδας και την άνοδο των σταρς  της βιομηχανίας όπως οι Kate Moss, Alexander McQueen και Marc Jacobs, είναι στα σκαριά.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το σίριαλ βασίζεται θα βασίζεται στο «Champagne Supernovas», ένα βιβλίο του 2014 του Maureen Callahan.

Η σειρά αφηγείται τις ιστορίες των κορυφαίων της μόδας από τις πρώιμες, σκοτεινές αρχές μέχρι την παγκόσμια κυριαρχία, προσφέροντας μια σπάνια ματιά στο παρασκήνιο.

Η εποχή της δεκαετίας του '90 της μόδας υπήρξε σημαντική πηγή έμπνευσης για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο την τελευταία δεκαετία.

Είναι γνωστό πως αναμένονται τρεις ταινίες για τον σχεδιαστή McQueen ενώ η επόμενη σεζόν του American Crime Story, θα επικεντρωθεί στη δολοφονία του Gianni Versace. 

«Ο στόχος μας είναι να μεταφέρουμε την αληθινή αφήγηση της εμβληματικής εποχής της μόδας στη δεκαετία του '90 στη Νέα Υόρκη» δήλωσε ο παραγωγός Ben Shields Catlin. 

TV & Media
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM