Τίμημα για τις τηλεοπτικές άδειες αλλά και φόρος διαφήμισης - Τουλάχιστον 400 εργαζόμενοι σε κάθε σταθμό

Τίμημα για τις τηλεοπτικές άδειες αλλά και φόρος διαφήμισης - Τουλάχιστον 400 εργαζόμενοι σε κάθε σταθμό Facebook Twitter
0

Και τίμημα για τις άδειες θα καταβληθεί και ο φόρος διαφήμισης δεν θα μηδενιστεί και οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα έχουν τουλάχιστον 400 εργαζόμενους ο καθένας, επισημαίνουν πηγές του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής.

Τα στοιχεία αυτά ήρθαν σε απάντηση της τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της ΝΔ, Άννας Ασημακοπούλου, η οποία έκανε λόγο περί «μηδενισμού του φόρου τηλεοπτικής διαφήμισης».

Από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής υπογραμμίζεται: «Γνωρίζαμε ότι πάγια πολιτική της ΝΔ είναι να μην πληρώνουν τίποτα οι ιδιοκτησίες των τηλεοπτικών σταθμών. Την ενημερώνουμε ότι και τίμημα για τις άδειες θα καταβληθεί και ο φόρος διαφήμισης δεν θα μηδενιστεί και οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα έχουν τουλάχιστον 400 εργαζόμενους ο καθένας».

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM