Ανακοινώθηκε η ημερομηνία τελικού του Νοmads

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία τελικού του Νοmads Facebook Twitter
0

O ANT1 ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία στο Nomads το οποίο πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία για το Μεγάλο Τελικό.

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε πως ο τελικός θα μεταδοθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, στις 21.00, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Για τις δύο επόμενες εβδομάδες, το κοινό έχει πιο ενεργό ρόλο και παίρνει την «τύχη των Νομάδων στα χέρια του» καθώς ψηφίζει για να «σώσει» τον αγαπημένο του παίκτη από τις μονομαχίες που θα ακολουθήσουν.

Στην τελευταία εβδομάδα, οι τηλεθεατές ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη, δίνοντάς του το εισιτήριο για τον τελικό.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων, το κοινό θα ψηφίζει τον αγαπημένο του παίκτη για να τον προστατέψει από την επόμενη μονομαχία. Ο παίκτης που θα συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους του κοινού, κάθε φορά, δηλαδή ο πιο «δημοφιλής» από τους 3 υποψήφιους μονομάχους, θα εξασφαλίζει την παραμονή του στο Nomads.

Στην τελευταία βδομάδα, οι τηλεθεατές ψηφίζουν ποιόν παίκτη θέλουν να στείλουν απευθείας στον τελικό.

Ημιτελικός: Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου θα παρακολουθήσουμε τον ημιτελικό όπου θα ανακοινωθεί ποιόν από τους Νομάδες, ψήφισε και αποφάσισε το κοινό να στείλει απευθείας στον τελικό. Οι εναπομείναντες παίκτες θα μονομαχήσουν στο αγώνισμα του Ημιτελικού και αυτός που θα συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία στα αγωνίσματα αποχωρεί. Οι υπόλοιποι παίκτες περνούν στον Τελικό.

Μετά από 59 επεισόδια, στο 60ο και τελευταίο επεισόδιο, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, οι μονομάχοι θα αγωνιστούν μέχρι τελικής πτώσης, για την πρώτη θέση και το έπαθλο των 100.000 €.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ