Game of Thrones: Η θεωρία που έχει αναστατώσει τους φανατικούς της σειράς έχει βάση

Game of Thrones: Η θεωρία που έχει αναστατώσει τους φανατικούς της σειράς έχει βάση Facebook Twitter
0

Αν φημίζεται για κάτι το Game of Thrones είναι για τον τρόπο που δεν σέβεται τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες του, για το πόσο δεν δίσταζε να τους σκοτώσει τη στιγμή που είχαν ήδη αγαπηθεί από τους τηλεθεατές, αλλά και για τις ανατροπές του. 

(Από εδώ και κάτω ίσως υπάρξουν spoilers οπότε καλό θα είναι να μη συνεχίσετε την ανάγνωση, κάνοντας υπομονή για τον τελευταίο κύκλο της επικής σειράς που αναμένεται για το 2019).

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες φαίνεται να αναζωπυρώνεται μία θεωρία που πρώτο είχε αποκαλύψει το ΤΙΜΕ μόλις πέρσι το καλοκαίρι και είχε να κάνει με την πραγματική ταυτότητα του Μπραν Σταρκ.

Αυτή η θεωρία είχε ξεκινήσει από το Reddit και σχεδόν "χτίστηκε" thread προς thread, βάσει λεπτομερειών από τα βιβλία του G.R.R.Martin, αλλά και σκηνές από επεισόδια στα οποία κανείς δεν φαίνεται να έδωσε σημασία.  Βάσει όλων αυτών, ο νεαρός, παράλυτος και με υπερφυσικές δυνάμεις πλέον εδώ και αρκετές σεζόν, Μπραν Σταρκ, είναι ο... Night King. 

Game of Thrones: Η θεωρία που έχει αναστατώσει τους φανατικούς της σειράς έχει βάση Facebook Twitter

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η αλλαγή στα κοστούμια του νεαρού ηθοποιού στα επεισόδια των τελευταίων δύο κύκλων προετοιμάζει τους τηλεθεατές γι' αυτή την αποκάλυψη, αλλά και για την ανατροπή που θέλει τον αρχηγό των απέθαντων να μην είναι τελικά ο κακός της υπόθεσης. 

Πώς θα φτάσει η πλοκή μέχρι εκεί; Καθώς οι White Walkers απειλούν να καταστρέψουν το Γουέστερος, οι υπέρμαχοι της θεωρίας που έχουν κάνει "σκονάκι" από τα βιβλία του Μάρτιν, ισχυρίζονται ότι ο Μπραν θα χρησιμοποιήσει τις τηλεπαθητικές δυνάμεις του για να γυρίσει πίσω στον χρόνο και να κατασκευάσει ένα πιο γερό τείχος που θα αντέξει στην εισβολή. 

Βάσει της θεωρίας πάντα, η προσπάθεια του θα αποτύχει και τότε θα εγκλωβιστεί στο σώμα ενός White Walker που στη συνέχεια θα γίνει ο Night King... 

Αυτή δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία θεωρία για το τέλος του Game of Thrones που προκαλεί συζητήσεις, απαντήσεις και αντεγκλήσεις φανατικών τηλεθεατών και αναγνωστών στο διαδίκτυο. Λογικά, αν αργήσει λίγο ακόμη η πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου της επικής σειράς, οι τηλεθεατές θα γράψουν μόνοι τους το τέλος... 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM