Game of Thrones: Αυτό είναι το επεισόδιο που έσπασε το ρεκόρ στην ιστορία της σειράς

Game of Thrones: Αυτό είναι το επεισόδιο που έσπασε το ρεκόρ στην ιστορία της σειράς Facebook Twitter
0

Τα ρεκόρ του Game of Thrones είναι αναρίθμητα, αλλά σήμερα ανακοινώθηκε ακόμη ένα. Το επεισόδιο με τους περισσότερους θεατές στην ιστορία της σειράς.

Το επεισόδιο με τίτλο "The Bells" είναι αυτό που σημείωσε την υψηλότερη τηλεθέαση στην ιστορία της σειράς. Το επεισόδιο παρακολουθήθηκε από 12,48 εκατομμύρια τηλεθεατές, οι οποίοι έσπασαν μάλιστα το προηγούμενο ρεκόρ των 12,07 εκατομμυρίων, που κατείχε μια μοναδική προβολή του φινάλε της 7ης σεζόν.

Συνολικά οι δύο προβολές του επεισοδίου έχουν συγκεντρώσει 18,4 εκατ θεατές, αριθμός μεγαλύτερος κατά 600.000 από το τρίτο επεισόδιο "The Long Night" που είχε το ρεκόρ της σεζόν.

Δεδομένων των κολοσσιαίων αριθμών του "The Bells", ένα επεισόδιο που δίχασε αρκετά κοινό και κριτικούς, αναμένεται ότι το φινάλε της σειράς του HBO θα γράψει εκ νέου ιστορία.

Το HBO θα αποκαλύψει τους αριθμούς πολλαπλών πλατφορμών για το επεισόδιο της Κυριακής αργότερα σήμερα, αλλά με βάση τα αρχικά στοιχεία, είναι πολύ πιθανό το "The Bells} να είναι το επεισόδιο με το ρεκόρ όλων των εποχών σε όλες τις πλατφόρμες.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ