Ο MacGyver επιστρέφει στην τηλεόραση

Ο MacGyver επιστρέφει στην τηλεόραση Facebook Twitter
5

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Hollywood Reporter και του Entertainment Weekly, ένας πολύ αγαπημένος τηλεοπτικός ήρωας των 1980s, ο MacGyver, πρόκειται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη.

Βέβαια, όπως αναφέρει το The Verge, ο νέος MacGyver, δεν πρόκειται να είναι ο ίδιος με αυτόν που μονοπωλούσε το ενδιαφέρον, τις συζητήσεις και τα παιχνίδια των πιτσιρικάδων της δεκαετίας του '80.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο πιλοτικό επεισόδιο που παράγγειλε το δίκτυο CBS και θα σκηνοθετήσει ο James Wan (Furious 7), ο MacGyver θα είναι ένας 20άρης οικολόγος ήρωας δράσης, "τον οποίο προσλαμβάνει μια μυστική οργάνωση προκειμένου να χρησιμοποιήσει το ταλέντο και τις αντισυμβατικές μεθόδους του για να βοηθήσει στην πρόληψη καταστροφών". 

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ακούγεται το όνομα του vintage ήρωα από τα μεγάλα στούντιο, τα οποία έχουν καταληφθεί από μια 'φρενίτιδα' αναβίωσης παλιότερων επιτυχημένων ταινιών και σειρών, αφού το 2012 ο Wan είχε συνδέσει και πάλι το όνομά του με μια ταινία που αφορούσε τον MacGyver, η οποία όμως έμεινε στα χαρτιά.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Αναβίωση του Ιππότη έχει γίνει εδώ και χρόνια (με κεντρικό ρόλο τον "γιο" του παλιού ομώνυμου ήρωα). Την έπαιζε και στο Σταρ. Αδιάφορη βασική. Το κολπάκι (με το γιο) ακολούθησαν και στην αναβίωση του "Χαβάη 5-0".
Οσαν οπαδός της σειράς εντυπωσιαζόμουν την εποχή εκείνη πως πχ με ένα ασημόχαρτο περιτύλιγμα τσίχλας μπορούσε να προκαλέσει βραχυκύκλωμα. Στην σύγχρονη εποχής μας όμως που τα νέα παιδιά (τα περισσότερα τουλάχιστον) είναι βουτηγμένα στην τεχνολογία εάν δεν μπορεί ο νέος MacGyver να προκαλέσει πυρηνική σύντηξη με έναν αναπτήρα τσέπης μάλλον θα απογοητευτόυν...Εχω περιέργεια να δω τι θα σκαρφιστεί ο σεναριογράφος.
Ως τοτε εφηβος και νυν "γερονταρα" καλοσωριζω την επιστροφη μιας πανεξυπνης σειρας,ισως της μοναδικης στην οποια ο ηρωας οσο δυσκολες καταστασεις και οσο επικινδυνους αντιπαλους και να αντιμετωπιζε δεν χρησιμοποιουσε ποτε κανενος ειδους οπλο.Ουτε ειχε ιδεα απο πολεμικες τεχνες."Οπλο"του ηταν το μυαλο του,οι γνωσεις του, και καθημερινα αντικειμενα και ουσιες που βρισκονται παντου.Ηταν η μονη σειρα δρασης η οποια ηταν ,ταυτοχρονα,και "κηρυγμα κατα της βιας".Καλως να μας ξαναλθει.