Το Twitter γλεντάει την πρόταση Σγουρίδη να γράφονται οι πινακίδες στην Κρήτη και στη Γραμμική Β'

Το Twitter γλεντάει την πρόταση Σγουρίδη να γράφονται οι πινακίδες στην Κρήτη και στη Γραμμική Β' Facebook Twitter
4

Ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης, σε ομιλία του στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κρήτης, πρότεινε να γράφονται οι πινακίδες στους δρόμους του νησιού όχι μόνο σε ελληνικά και αγγλικά αλλά και στη Γραμμική Β'. 

«Οι ταμπέλες στον νέο ΒΟΑΚ [Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης], και γιατί όχι και σε όλους τους δρόμους της Κρήτης, να είναι γραμμένες στα ελληνικά, στα αγγλικά και στη Γραμμική Β'. Για να αναδειχτεί ο μακραίωνος πολιτισμός του νησιού και να μάθουν οι τουρίστες αλλά και οι ντόπιοι την ιστορία του», δήλωσε ο Π. Σγουρίδης.

Η, αν μη τι άλλο, πρωτότυπη πρότασή του πυροδότησε αμέσως ένα ανελέητο τρολάρισμα στο Twitter, όπου χρήστες όχι μόνο παρουσίασαν την υποτιθέμενη εικόνα που θα έχουν οι πινακίδες, όπως τις φαντάζεται ο Π. Σγουρίδης, αλλά και το χάος που ενδεχομένως θα μπορούσαν να προκαλέσουν στους δρόμους.

Δείτε μερικά από τα tweets:

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM