Η Adele "μαλώνει" θαυμάστρια: Σταμάτα να με τραβάς με την κάμερα. Είμαι εδώ. Απόλαυσέ με στην πραγματικότητα

Η Adele "μαλώνει" θαυμάστρια: Σταμάτα να με τραβάς με την κάμερα. Είμαι εδώ. Απόλαυσέ με στην πραγματικότητα Facebook Twitter
13

Η Adele "μαλώνει" θαυμάστρια: Σταμάτα να με τραβάς με την κάμερα. Είμαι εδώ. Απόλαυσέ με στην πραγματικότητα Facebook Twitter

Αίσθηση έχει προκαλέσει σήμερα για την αντίδραση της Adele όταν κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Άμστερνταμ αντιλήφθηκε μέσα στο πλήθος του κόσμου που ήταν εκεί για να την παρακολουθήσει μια θαυμάστρια να την τραβάει βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο.

Εμφανώς ενοχλημένη με αυτό που είδε, όπως φαίνεται και στο βίντεο, και κρίνοντας κι από τον τόνο της φωνής της, όταν εντόπισε την κάμερα ανάμεσα στον κόσμο της είπε από το μικρόφωνο: "Θα ήθελα να πω επίσης σε αυτήν την κοπέλα, μπορείς να σταματήσεις να με τραβάς με την βιντεοκάμερα, είμαι στ' αλήθεια εδώ στην πραγματική ζωή, μπορείς να το απολαύσεις στην πραγματικότητα παρά μέσα από την κάμερά σου".

"Μπορείς να αφήσεις κάτω το τρίποδό σου, αυτό δεν είναι DVD είναι αληθινό σόου και θα ήθελα πραγματικά να το απολαύσεις γιατί υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που δεν κατάφεραν να μπουν" ακούγεται να λέει η Adele στο βίντεο, με το πλήθος να ζητωκραυγάζει και να χειροκροτά την παρατήρησή της. 

Πολιτισμός
13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Παρομοίως θεωρώ ανόητο να βρίσκεσαι σε μια συναυλία και να την παρακολουθείς μέσα από την οθόνη του κινητού/κάμερας με τα οποία βιντεοσκοπείς, όχι για να διατηρήσεις την ανάμνηση, αλλά για να μπορέσεις μετά να το μοιραστείς στο διαδίκτυο, αλλά μου φαίνεται κάπως "τραμπουκικό" να απευθύνεται ο/η καλλιτέχνης-ις από σκηνής στον "παραβάτη" με υφάκι. Ειδικά όταν ο θεατής έχει πληρώσει εισιτήριο, δεν είναι δηλαδή ότι ο καλλιτέχνης εμφανίζεται δωρεάν και οι αγενέστατοι θεατές τον ενοχλούν με τα φλας τους. Επίσης δεν θα υποδείξει κανένας σε κάποιον πώς θα διασκεδάσει και πώς θα απολαύσει το θέαμα, στην τελική αν προτιμάς να μην προσλαμβάνεις αδιαμεσολάβητη από οθόνες την εμπειρία, δικό σου θέμα. Μπορείς, ως καλλιτέχνης, να μοιραστείς στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσής σου κάποια επιστολή με τις απόψεις σου επί του θέματος -και να περιμένεις από τους θαυμαστές σου να τις σεβαστούν, αλλά να "μαλώνεις" από σκηνής τον "ατίθασο" θεατή μου φαίνεται κάπως αγενές. Θυμάμαι ως έφηβη, παρά τον έρωτά μου με τον frontman των Placebo, βλέποντας βίντεο από συναυλίες τους δύο περιπτώσεις στις οποίες έβρισε τη μία και την άλλη εκτόξευσε μπουκαλάκι με νερό σε θεατή που τραβούσε με κάμερα το σόου και πόσο μου είχε κακοφανεί αυτό. Και δεν έχω ποτέ βγάλει κάμερα/κινητό σε συναυλία η ίδια...
Αν είχες ποτέ βγάλει κάμερα/κινητό σε συναυλία ή άλλη διοργάνωση θα καταλάβαινες τι χάνεις.Μετά από επανειλημμένες βιντεοσκοπήσεις/φωτογραφήσεις του γιου μου σε αγώνες, τού δήλωσα ότι προτιμώ να πληρώνω για τις φωτογραφίες από τον επαγγελματία φωτογράφο που βρίσκεται στο στάδιο παρά να χάνω την απόλαυση να τον παρακολουθώ να αγωνίζεται.
Αυθόρμητη και αυθεντική ή Αdele ως συνήθωςπαρά την κορυφή στην οποία βρίσκεται, συμπεριφέρεται και αντιδρά φυσικά χωρίς να αυτό περιορίζεται κ να αυτολογοκρίνεται κ χωρίς να μασάει στην παπαριά της πολιτικής ορθότητας, όπως το fuck you που είπε στον Leo.Για μένα προτιμότερο ισως υπερβολική αλλά αληθινή, παρά προσεκτική κ ψεύτικη όπως τόσες άλλες.
Δεν την συμπαθώ ούτε μ' αρέσουν τα τραγούδια της, αλλά καλά είπε. Και δεν νομίζω καν ότι όσοι τραβάνε συνέχεια με το κινητό το κάνουν επειδή «θέλουν να θυμούνται» (σιγά μη τα ξαναβλέπουν μετά και τόσο). Θέλουν να τα μοιραστούν, να τα στείλουν σε άλλους, να τα δείξουν στα social media για να πουν "Να, δείτε με που είμαι!"
Ακριβώς. Ο ναρκισσισμός έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Ο σύγχρονος νάρκισσος ψοφάει για likes. Ποζάρει και ποστάρει αντί να ζει. Τα είπε ωραία η J vs the machine. Καλά έκανε η adele. Θεωρώ χρέος των καλλιτεχνών να το αλλάξουν αυτό, γιατί ο λόγος τους έχει πέραση ειδικά στον νεανικό κοινό...
Δεν είμαι φαν της Adele, αλλά η κοπέλα έχει απόλυτο δίκιο. Όπως λέει και ο/η J vs the machine, το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται όλοι είναι να τραβήξουν ένα καλό βίντεο για το youtube. Είναι σαν κανείς να μην ενδιαφέρεται πλέον για τη δημιουργία μίας καλής ανάμνησης.
Ποτέ δεν κατάλαβα αυτούς που πληρώνουν εισιτήριο, περνάνε όλη την ταλαιπωρία της αναμονής κ του να στηθείς μπροστά με τόσο κόσμο μόνο κ μόνο για να βιντεοσκοπήσουν ΟΛΗ τη συναυλία. (Δεν αναφέρομαι σε όσους τραβούν κάποια κομμάτια ή μερικές φωτογραφίες. Αυτό είναι απόλυτα κατανοητό. Θες να έχεις κάποια στιγμιότυπα.) Μένουν καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς μπροστά από την οθόνη. Ποιο το νόημα; Μείνε σπίτι κ δες τα βίντεο του καλλιτέχνη. :Ρ Χάνεις αυτό που συμβαίνει μπροστά σου. Σε αυτό νομίζω στόχευε η παρατήρησή της. Για να είσαι εκεί, λογικά σου αρέσει οπότε απόλαυσέ το.Πάντως, δεν έχω κατασταλάξει για το αν ο τρόπος που έγινε είναι άκομψος ή όχι.
Εύγε στην Adele. Χρόνια τώρα βλέπω αυτή την κατάντια στους συναυλιακούς χώρους με κάποιους να βλέπουν ολόκληρη σχεδόν τη συναυλία μέσα από μία οθόνη κινητού. Ακίνητοι (για να μην βγει κουνημένο το βιντεάκι), με το χέρι να έχει πάθει αγκύλωση, αντί να διασκεδάζουν και να χορεύουν με τα αγαπημένα τους τραγούδια. Λες και η καταγραφή της πραγματικότητας είναι πιο σημαντική από την ίδια την πραγματικότητα. Pathetic....