Απεργία την Πρωτομαγιά

Αστυνομικό θρίλερ στο σπίτι του Chris Brown - Κατηγορείται για απειλή με όπλο και προκαλεί τους αστυνομικούς

Αστυνομικό θρίλερ στο σπίτι του Chris Brown - Κατηγορείται για απειλή με όπλο και προκαλεί τους αστυνομικούς Facebook Twitter
1

Όπλα και ναρκωτικά ανακάλυψε η αστυνομία στο σπίτι του γνωστού Αμερικανού τραγουδιστή Chris Brown, αφότου ο ίδιος πέταξε τον στρατιωτικό σάκο που τα έκρυβε από το παράθυρο του σπιτιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΜΖ όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία δέχθηκε την Τρίτη το πρωί, μία κλήση από μία γυναίκα η οποία υποστήριξε πως ο Brown την απείλησε με όπλο. Άμεσα, αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του Brown έχοντας μάλιστα κινήσει τις διαδικασίες για ένταλμα έρευνας και απ'ό,τι φαίνεται από το βίντεο περίμεναν απέξω μέχρι να εκδοθεί.

Αστυνομικό θρίλερ στο σπίτι του Chris Brown - Κατηγορείται για απειλή με όπλο και προκαλεί τους αστυνομικούς Facebook Twitter

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, δεν εγκατέλειψε το σπίτι του, ωστόσο η στάση του ήταν προκλητική ενώ ο ίδιος έριξε τον σάκο από το παράθυρό του, χλευάζοντας τους αστυνομικούς και φωνάζοντάς τους «ελάτε να με πάρετε».

Επίσης, ο ίδιος, πόσταρε στο instagram ένα βίντεο  το οποίο αναφέρεται στο ακτιβιστικό κίνημα Black Lives Matter, λέγοντας «γ... την αστυνομία».  

Δύο μάρτυρες που ήταν παρόντες στην σκηνή ανέφεραν στο TMZ πως μέσα στο σάκο υπήρχαν εκτός από όπλα και ναρκωτικά. Όσο για την γυναίκα που κάλεσε την αστυνομία, η ίδια φέρεται να είναι κάτοχος τίτλου καλλιστείων.

Πολιτισμός
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια