Ο Γκιγιόμ Κανέ, ο σύντροφος της Κοτιγιάρ, ξεσπά εναντίον των φημών για το διαζύγιο Πιτ -Τζολί

Ο Γκιγιόμ Κανέ, ο σύντροφος της Κοτιγιάρ, ξεσπά εναντίον των φημών για το διαζύγιο Πιτ -Τζολί Facebook Twitter
3

Μετά την οργισμένη παρέμβαση της ηθοποιού Μαριόν Κοτιγιάρ, σχετικά με την εμπλοκή της στο διαζύγιο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, θέση παίρνει και ο σύντροφός της. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γκιγιόμ Κανέ,  με μια ανάρτηση στο instagram, απαντά με βαρείς χαρακτηρισμούς στα μίντια που εμφάνιζαν την Κοτιγιάρ ως πέτρα του σκανδάλου στο πολύκροτο διαζύγιο.

"Επίσης δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική μου ζωή, την οποία μέχρι τώρα προστάτευα. Αλλά η μανία των ταμπλόιντ, η δόλια βλακεία κάποιων ανθρώπων που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι και οι haters που αισθάνονται πιο θαρραλέοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο, με οδηγούν στο να μιλήσω για την υπερηφάνεια, την αγάπη, τον σεβασμό και τον θαυμασμό που τρέφω για την Marion και τη δύναμη με την οποία αντιμετωπίζει αυτές τις ηλίθιες και ατεκμηρίωτες κατηγορίες." αναφέρει ο Κανέ.

"Νομίζω ότι για όλους μας υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε αυτή τη στιγμή και είναι καιρός να προχωρήσουμε και να ανεβάσουμε τον πήχη. Ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως χρειάζεται αρκετή δουλειά για κάποιους θα ήθελα να είμαι θετικός. Και όπως είπε η Μαριόν ελπίζω να γίνετε καλύτεροι και να προσβλέπετε σε κάτι που θα σας εμπνέει στη ζωή, αντί να αναμεταδίδετε συνεχώς σκατά", τόνισε ο σύντροφος της ηθοποιού.

Je n'ai pas non plus l'habitude de commenter les rumeurs faites à notre sujet... Je n'ai pas non plus l'habitude de parler de ma vie privée, que jusqu'à présent j'ai toujours protégé avec beaucoup d'attention... Mais l'acharnement de la presse people, la bêtise vénale de certaines personnes se faisant appeler journalistes, la haine de certains internautes se sentant plus forts derrière un clavier, me poussent quand même à dire la fierté, l'amour, le respect et l'admiration que j'ai pour Marion, de rester aussi forte et intelligente face à toutes ces accusations débiles et non fondées. Je pense que nous vivons tous des choses autrement plus importantes en ce moment et que maintenant il serait temps de passer à autre chose et d'élever un peu le niveau. Même si il y a beaucoup de travail pour certains, j'ai envie d'être positif. Et comme dit si bien Marion je vous souhaite d'aller mieux et d'aspirer à autre chose dans votre vie que d'envoyer constamment de la merde !

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Guillaume Canet (@guillaumecanetofficiel) στις

Πολιτισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ειλικρινά, μου φαίνεται σουρεαλιστικά γελοίο ότι έμπλεξαν την Cotillard, επειδή έτυχε να είναι η πιο πρόσφατη συμπρωταγωνίστρια του Pitt. Αναρωτιέμαι όμως αν φταίνε πιο πολύ οι "δημοσιογράφοι" που γράφουν οτιδήποτε για ένα κλικ παραπάνω ή ο κόσμος που είναι πρόθυμος να πιστέψει οποιαδήποτε μπούρδα του σερβίρουν...