ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

H Mαντόνα απαντά στους haters που σχολιάζουν την ηλικία της με ένα μήνυμα για όλες τις γυναίκες

H Mαντόνα απαντά στους haters που σχολιάζουν την ηλικία της με ένα μήνυμα για όλες τις γυναίκες Facebook Twitter
8

Η Μαντόνα είναι 58 ετών, έχει μια καριέρα που την κρατά στην κορυφή για πάνω από τριάντα χρόνια και συνεχίζει να είναι μια από τις επιδράστικότερες προσωπικότητες της ποπ κουλτούρας και της μουσικής.

Είναι όμως παράλληλα και μια καλλιτέχνις που έχει δεχτεί δηλητηριώδη σχόλια και σκληρή κριτική για τις επιλογές και τις εμφανίσεις της και συχνά βρίσκεται στο στόχαστρο των επικριτών της σε συσχετισμό πάντα με την ηλικία της.

Το θέμα της ηλικίας των γυναικών και η αντιμετώπισή τους από τη βιομηχανία του θεάματος, είναι ένα ζήτημα που τα τελευταία χρόνια φαίνεται να θίγεται από πολλούς στο Χόλιγουντ και το παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα. Αυτή τη φορά η Μαντόνα παίρνει ξεκάθαρα θέση με ένα μήνυμα που μοιάζει να έχει αποδέκτη όλους τους "εχθρούς" της και παράλληλα απευθύνεται και σε όλες τις γυναίκες.

Η τραγουδίστρια έκανε μια μικρή αναδρομή στην καριέρα της μέσα από φωτογραφίες στο ίνσταγκραμ, τις οποίες συνόδευε με τη λεζάντα "Acting my age":

Acting my Age!!! Photo by Herb Ritts?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Madonna (@madonna) στις

Acting my Age!! Photo by Helmut Newton?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Madonna (@madonna) στις

Acting my Age!! Photo by Steven Meisel?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Madonna (@madonna) στις

Acting my Age! Photo By Steven Klein ?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Madonna (@madonna) στις

Acting my Age!! Photo by Mert and Marcus?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Madonna (@madonna) στις

Μετά το μπαράζ δημοσιεύσεων ολοκλήρωσε το μήνυμά της με μια εικόνα από την τελευταία της φωτογράφηση για το περιοδικό LOVE και γράφει:

"Ακόμα συμπεριφέρομαι σύμφωνα με την ηλικία μου. Πώς μπορώ να ξέρω ότι ακόμη συμπεριφέρομαι σύμφωνα με την ηλικία μου; Επειδή είναι η δική μου ηλικία και η δική μου ζωή! Kαι όλοι εσείς οι φανατικοί του μίσους κατά των γυναικών θα πρέπει να προσπαθήσετε να καταλάβετε γιατί αισθάνεστε την ανάγκη να με περιορίσετε με το φόβο σας για όσα δεν σας είναι οικεία.  Ξέρετε τι συμβαίνει με τους φανατικούς; ΤΊΠΟΤΑ! Τίποτα δεν συμβαίνει στους ανθρώπους που σκέφτονται με περιορισμένο τρόπο. Είναι γεγονός..... Αλλά εγώ σας συγχωρώ. Επειδή είναι ο μήνα του Slicha. (η εβραϊκή λέξη της συγχώρεσης) "

Πολιτισμός
8

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM