ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Γαλιφιανάκης εξηγεί γιατί δεν θα καλούσε ποτέ τον "διανοητικά ασταθή" Τραμπ στην εκπομπή του

Ο Γαλιφιανάκης εξηγεί γιατί δεν θα καλούσε ποτέ τον "διανοητικά ασταθή" Τραμπ στην εκπομπή του Facebook Twitter
8

Mετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η εμφάνιση της Χίλαρι Κλίντον ανάμεσα στις δύο φτέρες του Ζακ Γαλιφιανάκη, όλοι περίμεναν πως σε λίγο διάστημα θα ερχόταν και η δεύτερη έκπληξη με καλεσμένο τον Ντόναλντ Τραμπ.

Όμως αυτό δεν θα συμβεί καθώς ο διάσημος ηθοποιός αρνείται να κάνει μια αντίστοιχη συνέντευξη με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών. Μιλώντας στην εφημερίδα Los Angeles Times, ο Γαλιφιανάκης ήταν ξεκάθαρος και αρκετά αιχμηρός όταν ρωτήθηκε αν τον πλησίασαν από το επιτελείο του Τραμπ για συνέντευξη.

"Όχι. Αυτό δεν με ενδιαφέρει. Το να το κάνω αντίστροφα δεν με ενδιαφέρει. Είναι ο τύπος ανθρώπου που του αρέσει η προσοχή- είτε καλή είτε κακή. Οπότε εκεί έχεις να κάνεις με μια ψύχωση που είναι λίγο περίεργη. Δεν θα καλούσα κάποιον που είναι τόσο διανοητικά ασταθής. Νιώθω πως θα ήταν σαν να τον εκμεταλλευόμουν. Κι αυτό μπορείτε να το δημοσιεύσετε." απάντησε ο Γαλιφιανάκης.

Ωστόσο στην ίδια συνέντευξη μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τη συνάντηση με την Χίλαρι Κλίντον την οποία χαρακτήρισε πνευματώδη και πολύ φιλική." Ενθουσιάστηκα που τη συνάντησα. Δεν νομίζω πως το ίδιο θα έλεγε και εκείνη για μένα", αναφέρει με το γνωστό του χιούμορ. Ανέφερε επίσης πως μετά το πέρας της συνέντευξης η εντύπωσή του για την Χίλαρι είναι πως πρόκειται για πολύ "cool" προσωπικότητα, κάτι που όπως είπε μάλλον δεν πίστευε πριν την συνάντησή τους. 

Πολιτισμός
8

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM