O Mπραντ Πιτ δηλώνει πως τώρα σημασία έχει η κατάσταση της οικογένειάς του και ακυρώνει εμφάνιση σε πρεμιέρα

O Mπραντ Πιτ δηλώνει πως τώρα σημασία έχει η κατάσταση της οικογένειάς του και ακυρώνει εμφάνιση σε πρεμιέρα Facebook Twitter
0

Ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος είναι ο αφηγητής του νέου ντοκιμαντέρ του Τέρενς Μάλικ "Voyage of Time, ακυρώνει όπως φαίνεται την προγραμματισμένη παρουσία του στην πρεμιέρα η οποία θα γίνει την Τετάρτη το βράδυ.

Ο ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται εν μέσω δίνης φημών και δημοσιευμάτων μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με την Αντζελίνα Τζολί, επιλέγει να μην παρευρεθεί στην εκδήλωση γνωρίζοντας προφανώς τον μιντιακό καταιγισμό που θα ακολουθούσε.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Access Hollywood δήλωσε πως «Προς το παρόν επικεντρώνομαι στην κατάσταση της οικογένειάς μου» και εξήγησε γιατί δεν θέλει να δώσει το "παρών" στην πρεμιέρα.

«Το Voyage of Time του Μάλικ είναι ένα απίστευτα όμορφο και μοναδικό φιλμ για παιδιά και  οικογένειες που ερευνά το χρονικό της γέννησης του χρόνου. Είμαι πολύ ευγνώμων που είμαι μέρος ενός τέτοιου συναρπαστικού και εκπαιδευτικού έργου, αλλά σήμερα επικεντρώνομαι στην κατάσταση της οικογένειάς μου και δεν θέλω να αποσπάσω την προσοχή μακριά από την εξαιρετική αυτή ταινία, την οποία ενθαρρύνω όλους να δουν», ανέφερε χαρακτηριστικά "

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM