H στιγμή που ο Bieber εξοργίζεται, πετά το μικρόφωνο και αφήνει άναυδους τους θαυμαστές του

H στιγμή που ο Bieber εξοργίζεται, πετά το μικρόφωνο και αφήνει άναυδους τους θαυμαστές του Facebook Twitter
5

Ο Justin Bieber εγκατέλειψε στη μέση τη συναυλία που έδινε στο στάδιο στο Μάντσεστερ, αφού ζητούσε από τους οπαδούς να σταματήσουν να ουρλιάζουν στα κενά μεταξύ των τραγουδιών που ερμήνευε.


Κατά την τελευταία από τις τρεις παραστάσεις στην πόλη, ο τραγουδιστής σταμάτησε να τραγουδά και δήλωσε: «Εκτιμώ όλη την υποστήριξη, εκτιμώ την αγάπη. Αλλά τα ουρλιαχτά πρέπει να σταματήσουν. Σας ευχαριστώ." "Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο όταν προσπαθώ να πω κάτι να ουρλιάζετε", είπε.

Ωστόσο ο κόσμος δεν σταμάτησε και ο τραγουδιστής πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε. Όμως τότε άρχισαν οι αποδοκιμασίες...

Λίγη ώρα αργότερα, ο 22χρονος καλλιτέχνης επέστρεψε στην σκηνή και αποπειράθηκε να εξηγήσει την αντίδρασή του.

"Νιώθω πως θέλω να συνδεθώ μαζί σας" είπε και εξήγησε πως δεν θέλει ουρλιαχτά όταν προσπαθεί να τους μιλήσει.

Όμως το πλήθος συνέχιζε να ουρλιάζει και τότε ο τραγουδιστής δήλωσε πως θα συνεχίσει να τραγουδά και πως στα κενά δεν πρόκειται να ξαναμιλήσει καθόλου.

Η αντίδραση του τραγουδιστή προκάλεσε πολλά σχόλια στο Twitter με κάποιους θαυμαστές να δηλώνουν πως ενοχλήθηκαν και θεώρησαν ως αγένεια τη στάση του και τα όσα είπε. Ωστόσο αρκετοί συμφώνησαν με τον εκνευρισμό του και ισχυρίστηκαν πως  η οργή του ήταν δικαιολογημένη.

H στιγμή που ο Bieber εξοργίζεται, πετά το μικρόφωνο και αφήνει άναυδους τους θαυμαστές του Facebook Twitter
Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Όποιος και αν είσαι, όταν φωνάζουν κάτω στο πλήθος και σε λατρεύουν, εσύ το βουλώνεις, τους ευχαριστείς, χαμογελάς, περιμένεις! Υπάρχουν πιο όμορφοι τρόποι από αυτόν! Δεν είσαι και ο πρώτος στον οποίο συμβαίνει για να πεις ότι δε σε συμβούλεψε και κανείς! Αν και στοιχειώδη ευγνωμοσύνη να χεις μπορείς να το κάνεις και χωρίς βοήθεια.
Έλεος με το ατάλαντο κακομαθημένο! Απορώ ποιοι γεμίζουν τα στάδια.... Μου αρέσει που νευριάζει κιόλας στους θαυμαστές του! Σε αυτούς χρωστάει ότι έχει ειναι σήμερα .......