Καρντάσιαν: Eπιστρέφει σιγά-σιγά, έκανε τις πρώτες εμφανίσεις της, αλλά όλα θα αλλάξουν

Καρντάσιαν: Eπιστρέφει σιγά-σιγά, έκανε τις πρώτες εμφανίσεις της, αλλά όλα θα αλλάξουν Facebook Twitter
2

Mπορεί εδώ και σχεδόν ένα μήνα να απέχει από τα social media τα οποία την ανέδειξαν, αλλά  οι πρώτες δημόσιες εμφανίσεις που έγιναν χθες σηματοδοτούν την επιστροφή της στα επαγγελματικά, και ίσως και στο socializing. 

H Kim Kardashian ξεκίνησε και πάλι τα τηλεοπτικά γυρίσματα του ριάλιτι "Keeping Up With The Kardashians" το οποίο είχε διακόψει μετά τη ληστεία στο Παρίσι.

Την Τρίτη, οι φωτογράφοι ταν απαθανάτισαν στη συναυλία του συζύγου της Κanye West στο Λος Άντζελες σύμφωνα με το E! Online και το MTV τα οποία σημείωναν πως την συνόδευαν πολλοί σωματοφύλακες και πως στο backstage υπήρχαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Μια πηγή από το κοντινό της περιβάλλον ισχυρίστηκε ότι η Kim έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ και έχει χρησιμοποιήσει το χρόνο που πέρασε για να εξετάσει την επόμενη κίνησή της. Κάποιοι εκτιμούν πως όλο αυτό το διάστημα, μια δυνατή ομάδα επικοινωνίας εργάζεται για να επανακαθορίσει το προφίλ της όπως αυτό θα πρέπει να παρουσιαστεί μετά την πολύκροτη υπόθεση.

Την ίδια μέρα, ένας ακόμη φωτογράφος την συνέλαβε μαζί με τον φίλος της Jonathan Cheban να αγοράζουν παγωτό από ένα κατάστημα κοντά στο σπίτι της στην Καλιφόρνια. Τα μίντια σημείωναν το πόσο απλή ήταν και το γεγονός πως εμφανίστηκε αμακιγιάριστη και εμφανώς ταλαιπωρημένη.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
σε ποσο χαμηλο επιπεδο εχει πεσει η ανρθωπινη κοινωνια οταν ασχολειτε τοσο πολυ με μια οικογενεια που εγινε διασημη απο τις σχεσεις με εγχρωμους τραγουδιστες....