Ο Ricky Martin αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό του Jwan Yosef

Ο Ricky Martin αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό του Jwan Yosef Facebook Twitter
1

Στο σόου της Ellen DeGeneres εμφανίστηκε ο Ricky Martin προκειμένου να προωθήσει τις εμφανίσεις του στο Park Theater του Μόντε Κάρλο, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τον αρραβώνα του με τον εδώ και ένα χρόνο σύντροφό του Jwan Yosef.

«Είναι εννοιολογικός καλλιτέχνης κι εγώ είμαι συλλέκτης. Ξεκίνησα να ψάχνω έργα τέχνης και είδα τη δουλειά του και ξετρελάθηκα επειδή αλήθεια μου αρέσουν αυτά που φτιάχνει. Είναι πολύ αυθεντικά» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Ricky Martin αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό του Jwan Yosef Facebook Twitter

«Και μετά επικοινώνησα μαζί του» πρόσθεσε. «Και μετά τον έβαλες στη συλλογή» αστειεύτηκε η Έλεν. «Μόλις αρραβωνιαστήκαμε, αγχώνομαι!» σχολίασε μετά ο Ricky Martin.

This Guy ❤️ #firewalkwithme

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jwan Yosef (@jwanyosef) στις


Happy #papi day ?❤️?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ricky (@ricky_martin) στις

Yup.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ricky (@ricky_martin) στις


Όπως αποκάλυψε, ήταν αυτός που έκανε την πρόταση γάμου στη οποία παραδέχθηκε πως γονάτισε κιόλας. «Γονάτισα και έβγαλα έξω το μικρό μεταλλικό κουτί. Το είχα μέσα σε μια βελούδινη θήκη και αντί να πω "Θα με παντρευτείς;", του είπα, "Σου πήρα κάτι!". Κακό!» αποκάλυψε ο τραγουδιστής. «Μετά αυτός είπε "Ναι". Του είπα, "Θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί σου" και μου λέει εκείνος "Ποια είναι η ερώτηση;". "Θα με παντρευτείς; Αυτό είναι όλο.», συνέχισε ο Ricky Martin.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξή του στο The Ellen DeGeneres Show:  

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM