Η Μέριλ Στριπ δεν δέχεται τη συγγνώμη του Λάγκερφελντ και τον κατηγορεί ότι αμαυρώνει την παρουσία της στα Όσκαρ

Η Μέριλ Στριπ δεν δέχεται τη συγγνώμη του Λάγκερφελντ και τον κατηγορεί ότι αμαυρώνει την παρουσία της στα Όσκαρ Facebook Twitter
5

Λίγες ώρες πριν την τελετή απονομής των Όσκαρ, η Μέριλ Στριπ κατηγόρησε τον διάσημο σχεδιαστή μόδας Καρλ Λάγκερφελντ ότι προσπάθησε να καταστρέψει την παρουσία της στην λαμπερή βραδιά, κατηγορώντας την ψευδώς ότι παίρνει χρήματα για να φορέσει ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής στο κόκκινο χαλί.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ο ισχυρός άντρας του οίκου Chanel είχε κατηγορήσει τη διάσημη ηθοποιό πως είχε παραγγείλει ένα φόρεμα από το συγκεκριμένο οίκο, αλλά στη συνέχεια άλλαξε γνώμη γιατί βρέθηκε άλλος οίκος να τη ντύσει και να την πληρώσει. Μάλιστα, ο σχεδιαστής είχε φτάσει στο σημείο να αποκαλέσει τη Στριπ «φτηνή».

Χθες, Σάββατο, σε ανακοίνωσή του ο Λάγκερφελντ απολογήθηκε για το λάθος του δηλώνοντας: «Ο οίκος Chanel ξεκίνησε συζητήσεις με το στυλίστα της κ. Στριπ, μετά από αίτημά της, με σκοπό να σχεδιάσει ένα φόρεμα για να φορέσει η ίδια στην τελετή απονομής των Όσκαρ. Έπειτα από μία ανεπίσημη συζήτηση, κατάλαβα εσφαλμένως ότι η κ. Στριπ επέλεξε άλλον σχεδιαστή λόγω αμοιβής, κάτι που όπως με διαβεβαίωσε η ομάδα της κ. Στριπ δεν ισχύει. Λυπάμαι για την αντιπαράθεση που δημιουργήθηκε και εύχομαι στην κ. Στριπ κάθε καλό για την 20η υποψηφιότητά της».

Η 67χρονη ηθοποιός όμως, με τη σειρά της, κατηγόρησε τον σχεδιαστή πως επιχειρεί να αμαυρώσει την παρουσία της στην τελετή απονομής.

«Η ιστορία αυτή αναμεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο, και συνεχίζει, παγκοσμίως, να καταστρέφει την παρουσία μου στα 'Οσκαρ, επ΄ευκαιρία της 20ης υποψηφιότητάς μου -που αποτελεί ρεκόρ- και να επισκιάζει αυτή την τιμή μπροστά στα μάτια των μέσων ενημέρωσης, των συναδέλφων μου και του κοινού» ανέφερε η 67χρονη ηθοποιός σε δήλωσή της.

«Η αόριστη διατύπωση του κ. Λάγκερφλεντ ότι λυπάται για την "αντιπαράθεση" αυτή δεν είναι συγγνώμη», πρόσθεσε η πολυβραβευμένη ηθοποιός.

Με πληροφορίες από Reuters, Daily Mail και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM
Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ρε τον Kaiser, πως μπόρεσε; Ενώ είναι ευαισθητοποιμένος πολύ σε κοινωνικά θέματα μπήκε στο τυράκι της μετά-αλήθειας;! Μπράβο στην Μέριλ που αποδεικνύει άλλη μια φορά ότι είναι Κυρία με ωά!
Τσάμπα θα της το δίνανε το φόρεμα. Προσωπικά ζηλέυω αυτό το επίπεδο χρημάτων που μια διαφωνία πελάτη με ένα μαγαζί αποτελεί νέα στην άλλη άκρη του κόσμου. Πάντως πολύ αντεπαγγελματική η συμπεριφορά του οίκου.