ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο καταπληκτικός Τζορτζ Κλούνεϊ έκανε έκπληξη σε 87χρονη θαυμάστριά του με λουλούδια για τα γενέθλιά της

Ο καταπληκτικός Τζορτζ Κλούνεϊ έκανε έκπληξη σε 87χρονη θαυμάστριά του με λουλούδια για τα γενέθλιά της Facebook Twitter
0


Έκπληξη σε μια 87χρονη θαυμάστριά του έκανε ο Τζορτζ Κλούνεϊ φέρνοντάς της ένα μπουκέτο λουλούδια για τα γενέθλιά της.

Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε απροειδοποίητα στον οίκο ευγηρίας Sunrise of Sonning, στο Berkshire, την Κυριακή για να επισκεφθεί την Πατ Άνταμς μετά από πρόσκληση των μελών του προσωπικού που του έγραψαν πως μια επίσκεψη θα έδινε τεράστια χαρά στην ηλικιωμένη γυναίκα, που είχε όνειρο ζωής να τον γνωρίσει. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ εξάλλου μένει πολύ κοντά στο σημείο. 

«Ήταν μια κομψή χειρονομία από έναν υπέροχο άνθρωπο. Η Πατ ήταν κατενθουσιασμένη που γνώρισε από κοντά το είδωλό της και ήταν πολύ γλυκό να τον βλέπεις να την χαιρετά με λουλούδια και μια κάρτα», σχολίασε εκπρόσωπος του οίκου ευγηρίας. 

Όπως είπε, ο Τζορτζ Κλούνεϊ κρατούσε στα χέρια την επιστολή που του είχε στείλει το προσωπικό, όταν χτύπησε το κουδούνι ζητώντας την Πατ. Το προσωπικό πολύ συχνά προβαίνει σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες προκειμένου να εκπληρώσει επιθυμίες των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται, ωστόσο δεν πίστευαν πως θα κατάφερναν να πραγματοποιήσουν την συγκεκριμένη ευχή. 

«Έπαθα σοκ όταν τον είδα. Η Πατ λατρεύει τον Τζορτζ Κλούνεϊ και αναφέρει καθημερινά το πόσο θα ήθελε να τον γνωρίσει από κοντά», σχολίασε η Λίντα Τζόουνς, που εργάζεται εκεί. 

* Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM