«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα να απαλύνω τον πόνο»: Η Αριάνα Γκράντε μιλά για πρώτη φορά μετά την επίθεση

«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα να απαλύνω τον πόνο»: Η Αριάνα Γκράντε μιλά για πρώτη φορά μετά την επίθεση Facebook Twitter
0
«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα να απαλύνω τον πόνο»: Η Αριάνα Γκράντε μιλά για πρώτη φορά μετά την επίθεση Facebook Twitter

Η Αριάνα Γκράντε υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ μετά την τρομοκρατική επίθεση, που στοίχισε τη ζωή σε 22 άτομα, τραυματίζοντας άλλα 59, για να περάσει χρόνο με τους θαυμαστές της εκεί και για να δώσει μια φιλανθρωπική συναυλία στην μνήμη των θυμάτων και των οικογενειών τους.

Η διάσημη τραγουδίστρια, που όλες αυτές τις ημέρες, δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση δημοσίως για το μακελειό που ακολούθησε την συναυλία της την περασμένη Δευτέρα, εκτός από ένα σύντομο tweet εκείνο το βράδυ, δημοσίευσε στο Instagram μια μακροσκελή επιστολή με συγκινητικά αλλά και ενθαρρυντικά λόγια για τα θύματα της επίθεσης.

Στο γράμμα της καλεί τους θαυμαστές της να δείξουν θάρρος και εκφράζει την βαθιά της θλίψη για όσους σκοτώθηκαν αλλά και την συμπαράστασή της στις οικογένειες όσων θρηνούν αγαπημένα τους πρόσωπα λόγω της «αποτρόπαιας» επίθεσης. «Η καρδιά, οι προσευχές και τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια είναι με τα θύματα της επίθεσης στο Μάντσεστερ και των αγαπημένων τους. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος για να απαλύνει τον πόνο που νιώθετε ή για να το κάνει όλο αυτό καλύτερο. Ωστόσο, προσφέρω το χέρι μου και την καρδιά μου και ό,τι μπορώ, αν θελήσετε ή χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια στην πορεία. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να επιλέξουμε με ποιον τρόπο θα μας επηρεάσει όλο αυτό πώς θα ζήσουμε τις ζωές μας από εδώ και πέρα», ξεκινά το γράμμα της η τραγουδίστρια. 

Μεταξύ άλλων, η Αριάνα Γκράντε σημειώνει επίσης πως το η μουσική και οι θαυμαστές της έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις προθέσεις και το μίσος που κινητοποίησε κάποιον να πραγματοποιήσει μια τέτοια πράξη και υπόσχεται όλο αυτό να μην αλλάξει μετά την την επίθεση. «Δεν θέλω να περάσω την υπόλοιπη χρονιά χωρίς να μπορώ να βλέπω και να φτιάχνω τη διάθεση των θαυμαστών μου, όπως κάνουν και αυτοί», λέει. «Όταν κοιτάς το κοινό στις συναυλίες μου βλέπεις ένα όμορφο, ποικιλόμορφο, αγνό, χαρούμενο κοινό. Χιλιάδες άνθρωποι, απίστευτα διαφορετικοί, όλοι εκεί για τον ίδιο λόγο, την μουσική. Η μουσική είναι κάτι που μπορούν να μοιραστούν όλοι πάνω στη Γη. Η μουσική είναι για να μας θεραπεύει, να μας ενώνει, να μας κάνει ευτυχισμένους. Κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει», προσθέτει. 


Η επίθεση της Δευτέρας, όπου σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι, σημειώθηκε αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε. Να σημειωθεί πως μετά από αυτό η τραγουδίστρια αποφάσισε να ακυρώσει πολλές συναυλίες που είχε προγραμματίσει το επόμενο διάστημα στο Λονδίνο και την Ευρώπη.

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram:


Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM