Η Αντζελίνα Τζολί λέει πως τα παιδιά της «γελούσαν μαζί της» στο Toronto International Film Festival

Η Αντζελίνα Τζολί λέει πως τα παιδιά της «γελούσαν μαζί της» στο Toronto International Film Festival Facebook Twitter
Η Angelina Jolie στην πρεμιέρα του «First They Killed My Father» μαζί με τη συγγραφέα Loung Ung, τους μικρούς πρωταγωνιστές Kimhak Mun και Sareum Srey Moch και τα παιδιά της, Maddox (16), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11), Vivienne και Knox (9). (Getty Images)
0

Η Αντζελίνα Τζολί εξομολογήθηκε πως τα παιδιά της συχνά γελούν μαζί της και την κοροϊδεύουν, όπως ενδεχομένως συνέβη και στο Toronto International Film Festival τη Δευτέρα.

Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στο φεστιβάλ για την πρεμιέρα της ταινίας «First They Killed My Father» μαζί με την συγγραφέα και ακτιβίστρια, Loung Ung, στο βιβλίο της οποίας βασίστηκε στο σενάριο της ταινίας.

Στην πρεμιέρα την συνόδευσαν και τα έξι παιδιά της, που όπως δήλωσε η ίδια στους δημοσιογράφους, πριν εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί, γελούσαν όλα μαζί στα παρασκήνια με τα όσα «επίσημα» συμβαίνουν εκεί.

Η Αντζελίνα Τζολί λέει πως τα παιδιά της «γελούσαν μαζί της» στο Toronto International Film Festival Facebook Twitter
EPA/WARREN TODA

«[Τα παιδιά] είναι ενθουσιασμένα. Ωστόσο δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι όντως ενθουσιασμός ή σκέφτονται περισσότερο "Χμμ, η μαμά". Νομίζω πως πριν γελούσαν μαζί μας», δήλωσε η Αντζελίνα Τζολί στους δημοσιογράφους. «Μας κορόιδευαν και τις δύο επειδή στο σπίτι έχουν συνηθίσει να μας βλέπουν να περιφερόμαστε με τις πυτζάμες φτιάχνοντας πρωινό. Οπότε, παρόλο που με έχουν δει ντυμένη επίσημα, γέλασαν με το θέαμα της [Ung] ντυμένης έτσι. Έχουν ξεκαρδιστεί», συμπλήρωσε.

Δείτε το στιγμιότυπο με τις δηλώσεις της ηθοποιού:

Μετά τις δηλώσεις της ηθοποιού, όλα τα παιδιά πόζαραν και φωτογραφήθηκαν μαζί της στο κόκκινο χαλί, μαζί και με τους δύο νεαρούς πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής ταινίας.

Η Αντζελίνα Τζολί πόζαρε ξεχωριστά μόνο με τους Maddox και Pax, που αμφότεροι συμμετείχαν στην ταινία, ο πρώτος στην παραγωγή και ο άλλος σαν φωτογράφος.

Η Αντζελίνα Τζολί λέει πως τα παιδιά της «γελούσαν μαζί της» στο Toronto International Film Festival Facebook Twitter
Η Αντζελίνα Τζολί φωτογραφήθηκε ξεχωριστά με τους Maddox και Pax, που συμμετείχαν στην παραγωγή της ταινίας.(Getty Images)
Η Αντζελίνα Τζολί λέει πως τα παιδιά της «γελούσαν μαζί της» στο Toronto International Film Festival Facebook Twitter
EPA/WARREN TODA

Δείτε περισσότερα πλάνα από την εμφάνιση της Αντζελίνα Τζολί στο Toronto International Film Festival:

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM