Το τίμημα της δόξας - Η φωτογραφία της εξαντλημένης Κάια Γκέρμπερ που κάνει το γύρο του ίντερνετ

Το τίμημα της δόξας - Η φωτογραφία της εξαντλημένης Κάια Γκέρμπερ που κάνει το γύρο του ίντερνετ Facebook Twitter
8

@britishvogue out now

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

Μόλις χθες γράφαμε για το σαρωτικό πέρασμα της Κάια Γκέρμπερ από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και το πώς το 16χρονο κορίτσι κατάφερε με ένα μπαράζ εμφανίσεων να είναι παντού....>>>

Η 16χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ πέτυχε αυτό που άλλα μοντέλα κερδίζουν μετά από επίπονη προσπάθεια ετών και όλοι μίλαγαν μέχρι χθες για τη γέννηση του νέου supermodel.

Όμως υπάρχουν -και είναι φυσικό- και αυτοί που στέκονται απέναντι σε αυτή την χειμαρρώδη πορεία.

Το πρώτο θέμα που θίγεται είναι ο νεποτισμός, κάτι που η μόδα τελευταία φαίνεται να έχει αγκαλιάσει χωρίς καμία ενοχή δείχνοντας ξεκάθαρα αδυναμία στους γόνους, τα παιδιά επωνύμων που είναι διάσημα από την κούνια.

Η κόρη ενός θρύλου της μόδας ο οποίος έχει ισχυρές γνωριμίες και εξακολουθεί να είναι επιδραστικός θα είναι πάντα στο στόχαστρο για το πόσο αξιοκρατικά έχει πετύχει την άνοδό της.

last night

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

Το δεύτερο και πιο σημαντικό απ' όλα είναι το 16, η τρυφερή ηλικία της Kάια.

Πόσο άγριο και ξένο είναι είναι όλο αυτό για μια έφηβη που βρίσκεται με όλα τα φώτα μιας σκληρής βιομηχανίας στραμμένα πάνω της;

Πάνε λίγες μόλις εβδομάδες από τότε που η 16χρονη δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram η οποία ήταν αρκετή για να προκαλέσει αντιδράσεις. Η πόζα της στην φωτογραφία χαρακτηρίστηκε υπερβολικά σεξουαλική και ασύμβατη με την ηλικία της και αυτή ήταν η πρώτη φορά που άνοιξε η συζήτηση για το πού οδηγείται η πορεία της.

uniform

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

Σήμερα, και ενώ τα περιοδικά μόδας την αποθεώνουν ακόμη, φωτογραφίες της που την απεικονίζουν να περπατά στο δρόμο της Νέας Υόρκης γίνονται ένα ακόμη όπλο στα χέρια όσων αντιδρούν για την πρώιμη εμπλοκή της με τη μόδα.

Τα καρέ κυκλοφόρησαν με τον τίτλο «Η εξαντλημένη Kαία Γκέρμπερ μετά τα απανωτά σόου και τα πάρτι». Τα σχόλια είναι ακόμη πιο σκληρά καθώς υπογραμμίζεται πως η εικόνα της δεν θυμίζει σε τίποτα το φρέσκο όμορφο κορίτσι της πασαρέλας, αλλά ούτε και το πώς θα έπρεπε να δείχνει ένα οποιοδήποτε 16χρονο κορίτσι. Μάτια κουρασμένα, σιλουέτα υπερβολικά αδύνατη και πρόσωπο ταλαιπωρημένο από τα ξενύχτια και το μακιγιάζ.

Και εννοείται πως η Κάια έχει δικαίωμα να δείχνει και κουρασμένη και εξαντλημένη, αλλά οι λόγοι πίσω από αυτό είναι βέβαιο πως θα συζητηθούν περαιτέρω...

Το τίμημα της δόξας - Η φωτογραφία της εξαντλημένης Κάια Γκέρμπερ που κάνει το γύρο του ίντερνετ Facebook Twitter
Το τίμημα της δόξας - Η φωτογραφία της εξαντλημένης Κάια Γκέρμπερ που κάνει το γύρο του ίντερνετ Facebook Twitter
Πολιτισμός
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM
Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM