Ενώ το σκάνδαλο Γουάινσταϊν γιγαντώνεται κυκλοφόρησε πάλι ένα βίντεο με τον Μπεν Άφλεκ και είναι πολύ ενοχλητικό

Ενώ το σκάνδαλο Γουάινσταϊν γιγαντώνεται κυκλοφόρησε πάλι ένα βίντεο με τον Μπεν Άφλεκ και είναι πολύ ενοχλητικό Facebook Twitter
3

Ο Μπεν Άφλεκ ήταν ανάμεσα στους διάσημους που πήραν θέση για το σεξουαλικό σκάνδαλο με τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, λέγοντας πως νιώθει θυμό και πως αναρωτιέται τι θα μπορούσε να κάνει για να βεβαιωθεί ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που τον κατηγόρησαν για υποκρισία αφού στο παρελθόν ο ηθοποιός έχει κατηγορηθεί για ανάρμοστη συμπεριφορά και απρεπή σεξουαλικά υπονοούμενα απέναντι σε συναδέλφους του. 

Συγκεκριμένα το 2003 είχε κατηγορηθεί πως φέρθηκε άσεμνα στην ηθοποιό Χίλαρι Μπάρτον του «One Tree Hill» στη διάρκεια της εκπομπής TRL του MTV, ενώ του έπαιρνε συνέντευξη. Σε σχετικό βίντεο φαίνεται να την αγκαλιάζει, ενώ εκείνη κάθεται πάνω στα πόδια του, και να χώνεται στο στήθος της. Σε όλη τη συνέντευξη ο Άφλεκ της κάνει διάφορα απρεπή σχόλια και να χλευάζει επίσης την προφορά της, λέγοντας μεταξύ άλλων και μερικά προσβλητικά αστεία. 

«Μου αρέσει το άρωμα. Θα τους άρεσε καλύτερα αν έκανες αυτό το σόου τόπλες. Έτσι θα έπρεπε να κάνεις τη συνέντευξη. Πολύ ωραίο το άρωμα που φοράς», λέει ο ηθοποιός, πριν εστιάσει στο στήθος της. «Συνήθως δείχνεις περισσότερο ντεκολτέ από αυτό. Τι παίζει; Γιατί σήμερα το κάλυψες;», συνεχίζει. Λίγο αργότερα αρχίζει να χλευάζει την προφορά της και σχολιάζει ξανά το στήθος της. «Αυτά τα στήθη είναι πολύ σκληρά. Πρέπει να το πω. Είναι σαν δυο γιγάντιες πέτρες», λέει ο ίδιος και αναφερόμενος στη σεξουαλική του ζωή, προσθέτει: «Στην ερωτική ζωή είμαι όπως όταν κάνω μπάνιο: μια φορά την εβδομάδα». Μετά, προσπαθώντας να την κάνει να βγάλει τη μπλούζα τής λέει: «Ας κάνουμε ένα σκετς αλά Τζάνετ Τζάκσον. Τι λες να τους τρομάξουμε όλους; Φοράς το piercing στο στήθος;». «Εγώ αυτό που θέλω είναι να καθίσουμε να μιλήσουμε. Ας μιλήσουμε απλώς. Δεν χρειάζεται να κάνουμε σεξ όλη την ώρα. Εσύ το μόνο που θες είναι να κάνουμε συνέχεια σεξ. Δεν θες να μιλάμε. Δεν θες να με αγκαλιάζεις. Δεν ακούς αυτά που έχω να πω. Η μόνη στιγμή που μιλάμε είναι όταν νομίζεις πως θα μιλήσουμε για σεξ. Με πληγώνει αυτό. Εντάξει; Νιώθω πως με εκμεταλλεύτηκες, πως με υποτίμησες. Εντάξει; Σε ευχαριστώ», καταλήγει ο Μπεν Άφλεκ.

Δείτε το στιγμιότυπο:

 

Σε ένα behind-the-scenes βίντεο που είχε δημοσιεύσει τότε το κανάλι, η Χίλαρι Μπάρτον είχε κληθεί να σχολιάσει το περιστατικό. «[...] Τυλίγει τα χέρια του γύρω που και έρχεται και αρπάζει το αριστερό μου στήθος. Κι εγώ είμαι σε φάση, "Τι κάνεις;". Θα προτιμούσα να κολλούσαμε τα χέρια», είχε σχολιάσει η ίδια τότε.

 

Αν και ξεχασμένη χρόνια, η συγκεκριμένη συνέντευξη του Μπεν Άφλεκ ήρθε ξανά σήμερα στη δημοσιότητα μετά τα σχόλια που έκανε εναντίον του Γουάινσταϊν, αφού την θυμήθηκε και τη δημοσίευσε στο Twitter μια χρήστης, κατηγορώντας τον για υποκρισία.

Ενώ το σκάνδαλο Γουάινσταϊν γιγαντώνεται κυκλοφόρησε πάλι ένα βίντεο με τον Μπεν Άφλεκ και είναι πολύ ενοχλητικό Facebook Twitter

Η Χίλαρι Μπάρτον απάντησε στο ποστ της, ευχαριστώντας την ξανά και ξανά που έθιξε ξανά το θέμα, και σχολίασε: «Ευχαριστώ για όλο αυτό. Αλήθεια, ήμουν απλώς ένα παιδί». Επίσης δημοσίευσε στο λογαριασμό της και το βίντεο από τα παρασκήνια, όπου ο Άφλεκ ακούγεται να τη ρωτά μεταξύ άλλων: «Τι ηλικία έχεις, 19;». Στη λεζάντα του βίντεο, έγραψε: «Κορίτσια. Είμαι τόσο εντυπωσιασμένη με τις γενναίες από εσάς. Τότε έπρεπε να γελάω για να μην κλάψω. Σας στέλνω την αγάπη μου». 

Ενώ το σκάνδαλο Γουάινσταϊν γιγαντώνεται κυκλοφόρησε πάλι ένα βίντεο με τον Μπεν Άφλεκ και είναι πολύ ενοχλητικό Facebook Twitter

Μετά από όλο αυτό, ο διάσημος ηθοποιός έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη μέσω Twitter για την τότε συμπεριφορά του απέναντι στην Χίλαρι Μπάρτον. «Φέρθηκα ανάρμοστα απέναντι στην δεσποινίδα Μπάρτον και ζητώ ειλικρινά συγγνώμη», έγραψε στο μήνυμά του.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Παιδιά η κοπέλα στο 1ο βίντεο δε νομίζω ότι είναι η Burton. Τη θυμάμαι όπως ήταν στο 2ο βίντεο. Αντιθέτως η κοπέλα στο 1ο φαίνεται να το διασκεδάζει, αφού παρά τις βλακείες του Άφλεκ τον σφικταγκαλιάζει και αυτή.
απο το πολύ συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο - στην κυριολεξία.... αυτά τα κενά αμήχανα συγγνώμη που συνήθως ελάχιστοι εννοούν είναι πραγματικά εξευτελιστικά ... Πες ήμουν νέος και μ...κας, τόσο ήξερα , τόσο έκανα....