Το μυστηριώδες κορίτσι που κάνει γιόγκα γυμνό σε όλον τον κόσμο και αντιγράφουν όλοι στο Instagram

Το μυστηριώδες κορίτσι που κάνει γιόγκα γυμνό σε όλον τον κόσμο και αντιγράφουν όλοι στο Instagram Facebook Twitter
0

Ο λογαριασμός της nude_yogagirl στο Instagram εμφανίστηκε πρώτη φορά το 2015 και σήμερα μετρά περισσότερους από 680.000 followers, παρόλο που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει αποκαλύψει ποτέ ούτε το πραγματικό της όνομα ούτε το πρόσωπό της. Το μόνο που κάνει είναι να δημοσιεύει φωτογραφίες της όπου ποζάρει γυμνή κάνοντας γιόγκα.

Η ίδια φωτογραφίζεται κάνοντας μερικές τις περισσότερες φορές μερικές εξαιρετικά δύσκολες στάσεις της γιόγκα, σε διάφορα μέρη σε όλον τον κόσμο και η ιδέα της έχει ενθουσιάσει τόσο πολύ που έχει καταφέρει να δημιουργήσει ειδικό hashtag, το #NYGyoga, το οποίο έχει γίνει πλέον τάση στο Instagram. Συχνά δε, συνοδεύει τις φωτογραφίες της με λεζάντες ή και ολόκληρα κείμενα που προωθούν την αγάπη για το σώμα και την αυτοπεποίθηση ανεξαρτήτως σωματότυπου. 

Το #NYGyoga άρχισε να διαδίδεται ευρέως όταν κάποια στιγμή ζήτησε από τους followers της να μοιραστούν φωτογραφίες τους, όπου κάνουν επίσης γυμνοί γιόγκα με στόχο να προωθήσουν την διαφορετικότητα.

«Είναι πολλά περισσότερα από απλώς μια φωτογραφία. Εγώ το αντιλαμβάνομαι ως μια εμπειρία για να συνδεθείς αληθινά με το σώμα σου, να είσαι εκεί μαζί του με φυσικό τρόπο. Είναι η θετική εμπειρία, η φωτογραφία και η λεζάντα ταυτόχρονα. Γνωρίζοντας πως ο κόσμος όντως βρήκε χρόνο να συνδεθεί με τον εαυτό του και να τιμήσει το μοναδικό του σώμα, νιώθω μεγάλη δύναμη. Αυτό με κάνει ευτυχισμένη», έγραψε σε μία από τις φωτογραφίες. 

View this post on Instagram

Be here now ?

A post shared by Elena Rangel (@elenarangel) on

Όπως λέει, μέσα από τον λογαριασμό της θέλει να εμπνεύσει τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν πως όλοι είμαστε όμορφοι και ικανοί να κάνουμε απίστευτα πράγματα με το σώμα μας. «Θέλω να τους εμπνεύσω να δοκιμάσουν τη γιόγκα και ίσως μέσα από αυτό να αποδεχθούν τον εαυτό τους. Πάντα ψάχνω νέους τρόπους να εκφράζομαι. Με εμπνέει η γιόγκα και η φωτογραφία, οπότε σκέφτηκα να τα συνδέσω. Επίσης μ' αρέσει να γράφω και να δίνω συμβουλές για μια πιο υγιή και ευτυχισμένη ζωή. Κάνω γιόγκα με τα ρούχα μου και μερικές φορές γυμνή. Το τελευταίο μου δίνει μια αίσθηση ελευθερίας», είχε δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξή της. 

Οι φωτογραφίες της, οι οποίες έχουν βρει αποδοχή και στην καλλιτεχνική κοινότητα, έχουν ήδη εμπνεύσει αρκετούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που ακολουθήσουν το παράδειγμά της και δημοσιεύουν αντίστοιχες δικές τους με το hashtag #NYGyoga. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM