Οργισμένη δήλωση από τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση - Θα κινηθεί νομικά για δημοσιεύματα σχετικά με τη σκηνή οργίου στο σίριαλ

Οργισμένη δήλωση από τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση - Θα κινηθεί νομικά για δημοσιεύματα σχετικά με τη σκηνή οργίου στο σίριαλ Facebook Twitter
6

Τα nsfw στιγμιότυπα από το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση κάνουν εδώ και μέρες το γύρο του ελληνικού διαδικτύου και προκαλούν αίσθηση.

Ο έλληνας ηθοποιός που παίζει στην ιταλική σειρά Suburra: Blood on Rome η οποία προβάλλεται από το Netflix υποδύεται ένα ανώτατο υπάλληλο στην οικονομική διεύθυνση του Βατικανού και σε κάποιες από τις σκηνές εμφανίζεται να συμμετέχει σε ερωτικό όργιο με νεαρές γυναίκες και να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Οι αρκετά τολμηρές σκηνές έγιναν viral μέσα από ένα βίντεο:

 

Ωστόσο η είδηση μεταδόθηκε και αναδημοσιεύτηκε αρκετά παραποιημένη από μερίδα του ηλεκτρονικού και έντυπου τίτλου και με τίτλους όπως «Σε πάρτι με όργια και ναρκωτικά ο Σκιαδαρέσης», χωρίς φυσικά να γίνεται απόλυτα σαφές πως πρόκειται για ρόλο.

Με ένα μήνυμα του στο λογαριασμό του στο Facebook, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ξεσπά για τα δημοσιεύματα και ενημερώνει πως έχει ήδη κινηθεί νομικά για τη συκοφαντική σε βάρος του δυσφήμιση.

Η ανάρτηση του Γεράσιμου Σκιαδαρέση:

Με έκπληξη και οργή υφίσταμαι από χτες την απόλυτη κατακρεούργηση της προσωπικότητάς μου, μέσα από δημοσιεύματα που με εμφανίζουν δήθεν να κάνω όργια και χρήση ναρκωτικών, να διαφθείρω «νεαρά» κορίτσια και να βιντεοσκοπώ, επιπλέον, τα τεκμήρια της δήθεν «ακολασίας» μου.

Η πραγματικότητα, την οποία γνωρίζουν άριστα οι υπεύθυνοι της χυδαιότητας αυτής σε βάρος μου και οι οποίοι αδίστακτα εμπλέκουν και το όνομα της συζύγου μου στις σχετικές δημοσιεύσεις, είναι ότι οι εικόνες αυτές αποτελούν φωτογραφικά στιγμιότυπα κινηματογραφικών σκηνών από την υπό παραγωγή και μετάδοση, τηλεοπτική σειρά του δικτύου "Netflix", με τον τίτλο "Suburra", η οποία είναι βασισμένη στο γνωστό και ομώνυμο μυθιστόρημα των Κάρλο Μπονίνι και Τζανκάρλο ντε Κατάλντο, το οποίο γνώρισε μεγάλη καλλιτεχνική, κριτική και εμπορική επιτυχία.

Στη τηλεοπτική αυτή σειρά, που μεταδίδεται από το συνδρομητικό δίκτυο "Netflix", υποδύομαι, ως ηθοποιός, τον ρόλο ενός διεφθαρμένου μυθοπλαστικού χαρακτήρα, ακολουθώντας τις σεναριακές και σκηνοθετικές απαιτήσεις του εν λόγω ρόλου μου.

Για το θέμα αυτό έχω κινηθεί ήδη νομικά. Είναι, ωστόσο, αδιανόητο, κατά την άποψή μου, να αναγκάζομαι να υπερασπιστώ μόνος μου τον εαυτό μου έναντι αυτού του «είδους» του Τύπου που έχει πλέον φτάσει σε μια άνευ προηγουμένου ρυπαρότητα, η οποία καταστρέφει συνειδητά και κατ' επάγγελμα τον πυρήνα της προσωπικότητας και της οικογενειακής ζωής ανθρώπων.

Οι υπεύθυνοι για αυτή την αθλιότητα δεν σκέφτηκαν καν τον αντίκτυπο που θα είχε η πράξη τους στην ψυχική υγεία των οικείων μου, των παιδιών μου και των στενών μου συγγενών. Το ζήτημα αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφήσει αδιάφορο κανέναν και ειδικά τους επίσημους φορείς, τις ανεξάρτητες και τις δικαστικές αρχές, τις οποίες καλώ να επιληφθούν άμεσα της ανεξέλεγκτης αυτής κατάστασης, ως προς τη συκοφαντική σε βάρος μου δυσφήμιση.

Πολιτισμός
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
στη σκηνή κάνουν σεξ ή παριστάνουν πως κάμουν;είναι με τα γεννητικά τους όργανα έξω ή φοράνε εσώρουχα και από πάνω ψεύτικα;ακουμπάνε ο ένας της άλλης ή έχουν χώρο;
Φοράνε τις ψεύτικες ψυχές, ψεύτικων χαρακτήρων με το προσωπείο και το σώμα των οποίων υποδύονται έναν καλλιτεχνικό ρόλο προκειμένου να δώσουν την εικόνα του αληθινού. Άρα κάθε άγγιγμα, κάθε βλέμμα, κάθε φιλί και οποιαδήποτε άλλη έκφραση, λεκτική και συμπεριφοριστική, ολοκληρωτική στον σχεδιασμό της, όσο πιο αληθοφανής φαίνεται και φορτίζει συναισθηματικά τον θεατή-ακροατή, θετικά ή αρνητικά, συγκινησιακά ή χαρούμενα, αυτό λέγεται ηθο-ποιία και πάντα είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί, προϋποθέτοντας πρωτίστως μεγάλη και σε βάθος μελέτη του χαρακτήρα-ρόλου όσο αφορά την εκμάθηση του κειμένου διαλόγων και των πολύ συγκεκριμένων εκφράσεων (για όσους δεν γνωρίζουν ο εκάστοτε ηθοποιός εκτός του κειμένου του ρόλου του, μαθαίνει και το κείμενο των παρτενέρ του), και την επίσης πολύ συγκεκριμένη κινησιολογία του υποδυόμενου χαρακτήρα.Οπότε ότι «κάμουν» («κάμουν»;;...), προϋποθέτει όλα τα παραπάνω.
Δίκιο έχει. Ένας αξιοπρεπέστατος καλλιτέχνης και πάνω απ' όλα χαρακτήρας που σέβεται για πολλά χρόνια το κοινό του και υπηρετεί την τέχνη του από την οποία βιοπορίζεται ο ίδιος και η οικογένεια του. Επειδή παρακολούθησα τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν, είναι, τουλάχιστον, ντροπή για όσους τα εξέφρασαν. Ντροπή τους, ντροπή τους, ντροπή τους!...Είναι εξαιρετικά τιμητικό για εκείνον αλλά και για εμάς που ένας Έλληνας ηθοποιός-πραγματικός καλλιτέχνης πρωταγωνιστεί σε μια τόσο σημαντική, διεθνή σειρά. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι και θα παραμείνει ένας αξιοπρεπέστατος κύριος με κάπα κεφαλαίο! Τέλος.