Παπαράτσι φωτογράφισε γυμνή τη Sia και η τραγουδίστρια αποφάσισε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες μόνη της

Παπαράτσι φωτογράφισε γυμνή τη Sia και η τραγουδίστρια αποφάσισε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες μόνη της Facebook Twitter
0

Η διάσημη τραγουδίστρια Sia αποφάσισε να απαντήσει στην απειλή δημοσίευσης γυμνών της φωτογραφιών δίνοντας η ίδια στη δημοσιότητα το υλικό που την δείχνει γυμνή.

Η Sia έγινε στόχος ενός παπαράτσι ο οποίος την απαθανάτισε γυμνή σε κάποιο ξενοδοχείο και φέρεται να προσπάθησε να πουλήσει τις επίμαχες εικόνες.

Έτσι πήρε τον έλεγχο της κατάστασης και μοιράστηκε μια από τις εικόνες με τα εκατομμύρια των οπαδών της.

Η Sia δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Twitter και έγραψε «Κάποιος προφανώς προσπαθεί να πουλήσει γυμνές φωτογραφίες μου για τους οπαδούς μου. Γλιτώστε τα χρήματά σας, εδώ είναι δωρεάν. Κάθε μέρα είναι Χριστούγεννα!».

Ωστόσο κάποιοι σημειώνουν πως το πρόσωπο της τραγουδίστριας είναι κρυμμένο στη φωτογραφία - κάτι σύνηθες για τη Sia - αλλά αυτό καθιστά αδύνατο να διαπιστωθεί αν η φωτογραφία είναι γνήσια ή έξυπνο μάρκετινγκ για το επερχόμενο άλμπουμ της «Santa's Coming For Us», που θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου. 

Πληροφορίες από ξένα μίντια αναφέρουν πως το συγκεκριμένο πρακτορείο έκανε επαφές για να πουλήσει τουλάχιστον 15 φωτογραφίες με τη Sia γυμνή.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM