Νέες καταγγελίες κατά του Κέβιν Σπέισι - 19χρονος τον κατηγορεί ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά σε πάρτι

Νέες καταγγελίες κατά του Κέβιν Σπέισι - 19χρονος τον κατηγορεί ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά σε πάρτι Facebook Twitter
0

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν πλέον οι καταγγελίες γύρω από τον διάσημο ηθοποιό Κέβιν Σπέισι. Ένας ακόμη νεαρός άντρας βγήκε μπροστά και αποκάλυψε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση τον Ιούλιο του 2016 σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο κοντά στη Βοστόνη, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος του διάσημου ηθοποιού.

Για την ακρίβεια, το θέμα είχε αρχίσει να παίρνει διαστάσεις από τον Οκτώβριο όταν η μητέρα του φερόμενου ως θύματος, του 18χρονου Γουίλ Λιτλ, Χέδερ Άνρου, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, είχε ανεβάσει σχετική ανάρτηση στο Twitter, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει ότι πρόκειται για τον γιο της.

Σήμερα (8/11), έχοντας στο πλευρό της τον δικηγόρο της Μίτσελ Γκαραμπέντιαν, η Άνρου εξήγησε στους δημοσιογράφους πώς ο γιος της έπεσε θύμα επίσης σ' ένα μπαρ στο Ναντάκετ.

«Τον Ιούλιο του 2016, αργά το βράδυ, ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι επιτέθηκε σεξουαλικά στον γιο μου, στο εστιατόριο Club Car στη νήσο Ναντάκετ» δήλωσε η Άνρου κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στη Βοστόνη.

«Ο Σπέισι τον κερνούσε το ένα ποτό μετά το άλλο και μόλις ο γιος μου μέθυσε πέρασε στη δράση και του επιτέθηκε. Έχωσε το χέρι του στο παντελόνι του και έπιασε τα γεννητικά του όργανα».

Σύμφωνα με την Άνρου, παρά τις προσπάθειες του νεαρού να τον απωθήσει, ο Σπέισι επέμεινε και ζήτησε από τον νεαρό να τον ακολουθήσει σε ένα άλλο πάρτι.

Το περιστατικό έλαβε τέλος όταν ο ηθοποιός πήγε στην τουαλέτα, διευκρίνισε η μητέρα του.

Μια γυναίκα, «η οποία παρατήρησε πόσο αναστατωμένος έδειχνε» προσέγγισε τον γιο της και τον συμβούλεψε να «φύγει τρέχοντας— κι αυτό έκανε». Κατόπιν πήγε στο σπίτι της γιαγιάς του, εξήγησε η Άνρου.

Η γυναίκα σημείωσε ότι ο γιος της δεν κατέθεσε μήνυση εκείνη τη στιγμή, καθώς φοβόταν.

«Την περασμένη εβδομάδα» όταν οι καταγγελίες σε βάρος του βραβευμένου με Όσκαρ πρωταγωνιστή ήρθαν στο φως, ο γιος της πήγε στην αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνα.

Ερωτηθείσα σχετικά η αστυνομία της νήσου Ναντάκετ, όπου εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, επισήμανε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ότι μια μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση έχει κατατεθεί, χωρίς να έχει «εγγράφως την άδεια του θύματος».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τώρα το Χόλιγουντ τρέμει για το ποιος θα είναι ο επόμενος και πού θα τελειώσει όλο αυτό

Διεθνή / Τώρα το Χόλιγουντ τρέμει για το ποιος θα είναι ο επόμενος και πού θα τελειώσει όλο αυτό

To ντόμινο που προκάλεσαν οι καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς στο Χόλιγουντ αποκάλυψε πόσο μεγάλο και βρώμικο ήταν το κρυμμένο για χρόνια παρασκήνιο της λαμπερής βιομηχανίας.
Ο δημιουργός του House of Cards σπάει τη σιωπή του: «Δεν είχα ιδέα!»

TV & Media / Ο δημιουργός του House of Cards σπάει τη σιωπή του: «Δεν είχα ιδέα!»

O Beau Willimon, o άνθρωπος που έδωσε δεύτερη ζωή στη σειρά - θρύλο του Netflix μιλά για πρώτη φορά για το σκάνδαλο Σπέισι, ωστόσο, ο Τύπος διατηρεί τις αμφιβολίες του για το κατά πόσο ήταν ενήμερος για τη δράση του
NEWSROOM
Περί σεξουαλικής παρενόχλησης, εφηβικού ερωτισμού και άλλων δαιμονίων

Στήλες / Περί σεξουαλικής παρενόχλησης, εφηβικού ερωτισμού και άλλων δαιμονίων

Μερικές ενδεχομένως ανόσιες σκέψεις πάνω στην ερωτική επιθυμία -από την αθωότερη ως την απεχθέστερη εκδοχή της- καθώς και τις κοινωνικές νόρμες με αφορμή το πρόσφατο «Χόλιγουντγκεϊτ»
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM