Ο Καρλ Λάγκερφελντ σκίτσαρε έτσι τον Χάρβεϊ Γουάινστιν

Ο Καρλ Λάγκερφελντ σκίτσαρε έτσι τον Χάρβεϊ Γουάινστιν Facebook Twitter
1

Ο Γερμανός σχεδιαστής μόδας, Καρλ Λάγκερφελντ επανέρχεται και σχολιάζει την επικαιρότητα με νέο σκίτσο στο ένθετο μηνιαίο περιοδικό της εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine Zeitung».

Ο Λάγκερφελντ παίρνει θέση στο σκάνδαλο με τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν με το απαράμιλλο πνευματώδες χιούμορ του και την προτίμησή του σε λογοπαίγνια σε πολλές γλώσσες, αναφέρει δημοσίευμα του WWD.

Στην τελευταία του γελοιογραφία ο επικεφαλής δημιουργικού του οίκου Chanel, απεικονίζει ως γουρούνι τον 65χρονο κινηματογραφικό μεγιστάνα  ο οποίος κατηγορείται από 40 γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση, κακοποίηση ή βιασμό.

Ο τίτλος είναι γραμμένος στα γερμανικά και η μετάφρασή του είναι: "Γνωρίζετε τον Schweinstein?" -- schwein είναι η γερμανική λέξη για τον χοίρο ή γουρούνι.

Ο Καρλ Λάγκερφελντ σκίτσαρε έτσι τον Χάρβεϊ Γουάινστιν Facebook Twitter
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM