H δολοφονία του Versace - To πρώτο τρέιλερ είναι εκρηκτικό και ενθουσιάζει

H δολοφονία του Versace - To πρώτο τρέιλερ είναι εκρηκτικό και ενθουσιάζει Facebook Twitter
0

Το buzz για το «American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace» ξεκίνησε με το που ανακοινώθηκαν τα γυρίσματα και κορυφώνεται σήμερα καθώς μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ.

H σειρά εξερευνά τη δολοφονία του διάσημου ιταλού σχεδιαστή και το πώς η αδελφή του, Donatella, ανέλαβε τα ηνία του οίκου.

Το νέο τρέιλερ αποκαλύπτει πως η σειρά ξεκινά την αφήγησή της από πολύ νωρίς και παρουσιάζει τόσο το έντονο και πολυτελές lifestyle του Gianni Versace όσο και τη διαδρομή του δολοφόνου του Andrew Cunanan πριν τον γνωρίσει.

Κοστούμια, σκηνικά και σκηνοθεσία μαρτυρούν μια πολύ προσεγμένη παραγωγή που μεταφέρει όλο το γκλάμ της δεκαετίας του 90, αλλά και πτυχές από τη ζωή του σχεδιαστή.

Η ξανθιά Penélope Cruz ως Donatella πείθει και όλοι εκτιμούν πως αυτή θα κλέψει την παράσταση στη σειρά που κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιανουαρίου 2018 στο Fοx.

Mέχρι τότε απολαύστε το τρέιλερ:

 

To FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova και Vodafone TV.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM