Νεκρή βρέθηκε η πορνοστάρ August Ames-Φέρεται να αυτοκτόνησε λόγω διαδικτυακού bullying για ομοφοβικά σχόλια

Νεκρή βρέθηκε η πορνοστάρ August Ames-Φέρεται να αυτοκτόνησε λόγω διαδικτυακού bullying για ομοφοβικά σχόλια Facebook Twitter
1

Νεκρή στο σπίτι της στην Καλιφόρνια βρέθηκε η πορνοστάρ August Ames, που σε ηλικία 23 ετών είχε πρωταγωνιστήσει σε περίπου 290 ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου, με ξένα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Η 23χρονη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, με καταγωγή από τη Νέα Σκωτία του Καναδά, υπήρξε παντρεμένη με τον Kevin Moore, σκηνοθέτη πορνό, ο οποίος δήλωσε πως ήταν «το πιο ευγενικό άτομο που γνώριζε» και πως σήμαινε τα πάντα για εκείνον, ζητώντας στο κόσμο και τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν το πένθος της οικογένειας. 

unicorn alien makeup+glittery hair???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη August Ames (@msmaplefever) στις


Το Ventura County Medical Examiner's Office επιβεβαίωσε τον θάνατο της August, που το πραγματικό της όνομα ήταν Mercedes Grabowski, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τα αίτια θανάτου, αλλά ξένα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν από την πρώτη στιγμή πως η 23χρονη κοπέλα αυτοκτόνησε λόγω του διαδικτυακού bullying που δέχθηκε για κάποια σχόλια που έκανε στο Twitter. 

Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο η August προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και την κατακραυγή των χρηστών, όταν δημοσίευσε ένα μήνυμα όπου έλεγε ότι αρνείται να συνεργαστεί με ηθοποιούς, που έχουν δουλέψει προηγουμένως σε γκέι ταινίες πορνό. 


Μετά από αυτό, πολλοί ήταν εκείνοι που την χαρακτήρισαν «ομοφοβική» με αποτέλεσμα η ίδια να επιστρέψει με νέα σχόλια, στα οποία ωστόσο υπερασπιζόταν εκ νέου τη θέση της χωρίς να ανακαλέσει το παραμικρό από τα λεγόμενά της. 

«Πώς γίνεται να είμαι ομοφοβική όταν εγώ η ίδια έλκομαι από γυναίκες; Το να μην κάνεις σεξ με γκέι άντρες δεν είναι ομοφοβικό, ούτε αυτοί θέλουν να κάνουν σεξ μαζί μου, οπότε άντε γεια», έγραψε στο νέο της σχόλιο, διευκρινίζοντας στη συνέχεια πως απλώς θέλει να έχει αυτονομία στο σώμα της. «Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα! Να απολογηθώ επειδή φροντίζω παραπάνω ώστε να είναι το σώμα ασφαλές; Άντε γα@@ε που μου επιτίθεστε παρόλο που δεν έχω καμία κακή πρόθεση. Λατρεύω την γκέι κοινότητα! ΕΠΙΛΕΓΩ ποιον θα έχω μέσα μου. Κανένα μίσος», έγραψε σε άλλο μήνυμά της. Το τελευταίο της δημοσιευμένο μήνυμα ήταν απλώς η φράση «Άντε γα@@ε όλοι». 

Συνάδελφοί της στη βιομηχανία πορνό εξέφρασαν δημοσίως την θλίψη τους για τον θάνατό της, δημοσιεύοντας μηνύματα και φωτογραφίες της στα social media, ενώ όλοι έκαναν λόγο για έναν πολύ ευαίσθητο άνθρωπο και ευγενικό άνθρωπο.

Η Brazzers, εταιρία παραγωγής πορνογραφικών ταινιών με έδρα το Μόντρεαλ του Καναδά, απέτισε επίσης φόρο τιμής στην August και ανακοίνωσαν πως αναβάλλουν την προβολή μιας σκηνής της που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα. «Αποφασίσαμε να αναβάλλουμε την κυκλοφορία της σκηνής της που επρόκειτο να προβληθεί απόψε, την οποία θα ανεβάσουμε κάποια άλλη στιγμή, πιο κατάλληλη, λόγω της τραγικής της απώλειας», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους. 

 

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM