Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μάρκλ ταξίδεψαν σε οικονομική θέση δίπλα στις τουαλέτες του αεροπλάνου για τη Γαλλική Ριβιέρα

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μάρκλ ταξίδεψαν σε οικονομική θέση δίπλα στις τουαλέτες του αεροπλάνου για τη Γαλλική Ριβιέρα Facebook Twitter
2

Στη Γαλλική Ριβιέρα πέρασαν την Πρωτοχρονιά ο πρίγκιπας Χάρι και η αρραβωνιαστικιά του Μέγκαν Μαρκλ που όμως  δεν γλίτωσαν από τα βρετανικά μίντια και έγιναν πάλι θέμα επιλέγοντας την οικονομική θέση για την πτήση τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι ταξίδεψε το πρωί της Πρωτοχρονιάς με πτήση της αεροπορική εταιρίας British Airways.

Προσπαθώντας να περάσουν απαρατήρητοι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο με προορισμό τη Νίκαια της Γαλλίας, πολύ νωρίτερα από τους υπόλοιπους επιβάτες.

Επίσης αναφέρεται πως δεν ταξίδεψαν στην πρώτη θέση, αλλά κατέλαβαν τις πίσω θέσεις του αεροπλάνου, δίπλα στις τουαλέτες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως συνοδεύονταν από τρεις σωματοφύλακες ενώ όλες οι διπλανές θέσεις ήταν άδειες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail και οι δυο φορούσαν καπέλα κατά τη διάρκεια της πτήσης και ήταν πολύ απλά ντυμένοι.

Το ζευγάρι υποδέχτηκαν αστυνομικοί στη Γαλλία ενώ μέλη της ελίτ φρουράς Service de la Protection είχαν αναλάβει τη φύλαξή τους κατά την παραμονή στη χώρα.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM