Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ χαίρεται που η Κέιτ δεν έχει δίδυμα γιατί αλλιώς «θα δοκιμαζόταν η ψυχική του υγεία»

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ χαίρεται που η Κέιτ δεν έχει δίδυμα γιατί αλλιώς «θα δοκιμαζόταν η ψυχική του υγεία» Facebook Twitter
1

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αστειεύτηκε ότι είναι χαρούμενος που η σύζυγός του δεν κυοφορεί δίδυμα επειδή η «ψυχική υγεία του θα δοκιμαζόταν».

Μιλώντας σε τελετή απονομής βραβείων, το μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, πατέρας δύο παιδιών δήλωσε ότι προσπαθεί όσο μπορεί να κοιμάται. Η σύζυγός του, Δούκισσα του Κέιμπριτζ πρόκειται να γεννήσει το τρίτο παιδί τους τον Απρίλιο.

Ο δεύτερος στη σειρά διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Ουίλιαμ, Δούκας του Κέιμπριτζ απένειμε βραβεία σε πρώην άστεγους νέους, στους οποίους παρέχει στέγη και στήριξη η φιλανθρωπική οργάνωση Centrepoint, την οποία υποστήριζε η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph o πρίγκιπας Ουίλιαμ συναντήθηκε με υποστηρικτές της οργάνωσης και είπε στον Ρέιμοντ Στόνερ, διευθυντή της Anston Properties: «Το τρίτο μας παιδί έρχεται τον Απρίλιο. Κοιμάμαι όσο μπορώ».

Όταν ο κ. Στόνερ τού είπε ότι θα μπορούσε να εξοικονομήσει χρόνο αν η σύζυγός του γεννούσε δίδυμα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απάντησε: «Δίδυμα; Νομίζω ότι η ψυχική μου υγεία θα έμπαινε σε δοκιμασία με δίδυμα».

Σε έναν άλλον υποστηρικτή της οργάνωσης είπε: «Δύο είναι καλά, δεν ξέρω πώς θα τα βγάλω πέρα με τρία, θα είμαι μόνιμα κουρασμένος».

Επίσης, αστειεύτηκε για τη δική του έλλειψη μαγειρικών ικανοτήτων, λέγοντας: «Εγώ να μαγειρεύω, δεν είναι μία επιλογή που μπορείτε να μου εμπιστευτείτε – ούτε εγώ τα δοκιμάζω».

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM
Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αει μωρέ... Λες και εσύ θα τα έντυνες, τάιζες, ξεσκάτιζες... Αυτό που όλοι αυτοί οι βασιλικοί προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι κανονικοί απλοί άνθρωποι με τα ίδια προβλήματα με εμάς, πόσο μου την δίνει... Μη μιλάς/παραπονιέσαι τουλάχιστον για κάτι τέτοια!