Ποια είναι η Danielle Herrington που πρωταγωνιστεί στο φετινό εξώφυλλο του τεύχους Sports Illustrated Swimsuit

Ποια είναι η Danielle Herrington που πρωταγωνιστεί στο φετινό εξώφυλλο του τεύχους Sports Illustrated Swimsuit Facebook Twitter
0

Για το εξώφυλλο του τεύχους Swimsuit του περιοδικού Sports Illustrated ακούστηκαν πολλά διάσημα ονόματα αλλά τελικά οι υπεύθυνοι επέλεξαν την «πρωτάρα» Danielle Herrington, που εμφανίστηκε πρώτη φορά ως Rookie το 2017. 

Την φωτογράφιση έκανε ο Ben Watts στις Μπαχάμες, αλλά ο τρόπος που αποκάλυψαν στο μοντέλο πως θα είναι η πρωταγωνίστρια του συγκεκριμένου τεύχους ήταν πολύ ιδιαίτερος.

Η 24χρονη Danielle έχει πει στο παρελθόν πως είδωλό της είναι η Tyra Banks, που έχει μπει δύο φορές στο εξώφυλλο του τεύχους Sports Illustrated Swimsuit. «Θυμάμαι την Τάιρα στο εξώφυλλο και τότε ήταν που ξεκίνησαν όλα για μένα. Αυτό ήταν που με έκανε να κυνηγήσω το μόντελινγκ», έχει πει η Danielle. Γνωρίζοντας αυτό, το περιοδικό «έστησε» μια ψεύτικη φωτογράφιση του σουπερμόντελ και προσκάλεσε εκεί την Danielle υποτίθεται για ένα άλλο πρότζεκτ. 

Αυτή ήταν η αντίδρασή της όταν είδε από κοντά την Tyra Banks:


Η Danielle ξεκίνησε την καριέρα της πέρυσι και αμέσως αγαπήθηκε από τους αναγνώστες του SI. «Θυμάμαι που μου είπαν πως θα ζήσω στη Νέα Υόρκη. Έξι μήνες αργότερα είμαι μοντέλο στο Swimsuit», λέει η 24χρονη, που κατάγεται από την Καλιφόρνια και πέρυσι φωτογραφήθηκε ξανά για το τεύχος Swimsuit ως Rookie. Όπως λέει, το προηγούμενο βράδυ είχε τόσο άγχος που δεν μπορούσε να φάει τίποτα απολύτως. 

?♥️ @si_swimsuit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danielle Herrington (@danielle_herrington_) στις


«Πέρυσι η Danielle ήταν "νεοσύλλεκτη" αλλά ήδη υποδειγματικό μοντέλο, εργάζεται πολύ σκληρά. Βέβαια αυτό μόνο δεν σου εξασφαλίζει εξώφυλλο. Είναι ένα ντροπαλό κορίτσι, που από τις πρώτες της φωτογραφίες πέρυσι έγινε φέτος ένας τελείως διαφορετικό άνθρωπος. Έσκισε σε όλη τη φωτογράφιση. Ήταν τόσο ενθουσιασμένη,που ένιωσα σαν να την συναντώ πρώτη φορά», είπε η MJ Day, εκδότρια του τεύχους Swimsuit. 

Ποια είναι η Danielle Herrington που πρωταγωνιστεί στο φετινό εξώφυλλο του τεύχους Sports Illustrated Swimsuit Facebook Twitter

Η 24χρονη Danielle λέει πως γενικά γενικά δεν βάφεται ούτε περνά πολύ χρόνο φτιάχνοντας τα μαλλιά της. «Τα μαλλιά μου είναι κυματιστά, οπότε συνήθως απλώς βάζω λίγο κοντίσιονερ και μετά τα αφήνω να στεγνώσουν φυσικά. Επίσης επειδή δεν έχω ακμή, απλώς πλένω το πρόσωπό μου και βάζω μια ενυδατική κρέμα», λέει η ίδια, που δηλώνει πρώτα κολυμβήτρια και μετά μοντέλο. «Ξεκίνησα το μόντελινγκ όταν ήμουν 13 ετών και ήδη είχα στήθος και οπίσθια, αλλά baby face. Δεν έχω αλλάξει και πολύ από τότε. Όλοι με ξέρουν ως το «το κορίτσι που κολυμπάει», αλλά προσπαθώ να μπω περισσότερο στη μόδα. Δεν ανήκω στα μοντέλα που έχουν καμπύλες αλλά έχω λίγες. Φαίνεται πως η βιομηχανία έχει όντως αρχίσει να κάνει χώρο για όλα τα είδη ομορφιάς», λέει. 

Η Danielle Herrington είναι μόλις η τρίτη Αφροαμερικανή που εμφανίζεται στο εξώφυλλο του τεύχους Swimsuit του περιοδικού Sports Illustrated, μετά τις Tyra Banks (1997) και Beyonce (2005).

Ποια είναι η Danielle Herrington που πρωταγωνιστεί στο φετινό εξώφυλλο του τεύχους Sports Illustrated Swimsuit Facebook Twitter

«Δεν μπορώ να το πιστέψω πως το λέω αυτό. Είμαι στο εξώφυλλο του Sports Illustrated. Ανυπομονώ να το δουν όλοι. Είμαι πολύ συγκινημένη, αλλά ευχαριστώ όσους πίστεψαν σε μένα. Δούλεψα τόσο σκληρά για αυτό και νιώθω πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη», λέει η 24χρονη. 

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danielle Herrington (@danielle_herrington_) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM