Οι δίδυμες Μαίρη-Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν παρουσίασαν τη συλλογή τους στη Νέα Υόρκη και τα έκαναν όλα διαφορετικά

Οι δίδυμες Μαίρη-Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν παρουσίασαν τη συλλογή τους στη Νέα Υόρκη και τα έκαναν όλα διαφορετικά Facebook Twitter
0

Καθώς οι δύο δίδυμες Olsen του σίριαλ «Full House» ωρίμασαν, εξελίχθηκαν σε fashion icons και τα τελευταία χρόνια το hype γύρω από το όνομά τους στη Νέα Υόρκη είναι τεράστιο.

Κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, δίνουν ελάχιστες συνεντεύξεις και η προσωπική τους ζωή είναι πάντα ένα θέμα που πουλάει.

Εδώ και 24 ώρες είναι και πάλι στο προσκήνιο καθώς συμμετείχαν στην εβδομάδα μόδας της Νέα Υόρκης παρουσιάζοντας την δική τους κολεξιόν για το brand «The Row».

Τα ρούχα τους θεωρούνται η επιτομή του urban boho-chic, αλλά σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου, τις loose μπότες, τα χαλαρά πουλόβερ και την αισθητική ανάμιξης των high-end και low-end κομματιών, έχουν καταφέρει να φτιάξουν το δικό τους στιλ.

Τη Δευτέρα το πρωί, η Mary-Kate και η Ashley Olsen έδειξαν τη συλλογή τους για το φθινόπωρο του 2018, και το έκαναν ανορθόδοξα και εντελώς χιπστερικά. 

Το πλήθος που τις υποδέχτηκε δεν ήταν μεγάλο καθώς η επίδειξη έγινε κάπως διακριτικά και είχε πολύ επιλεγμένους καλεσμένους. Δεν υπήρχαν πολλοί φωτογράφοι, δεν υπήρχαν διασημότητες και η επίδειξη έγινε νωρίς το πρωί, σαν ένα χαλαρό κάλεσμα για πρωινό

Ο διάδρομος της πασαρέλας ήταν γεμάτος εκθέματα γλυπτικής του εικαστικού Isamu Noguchi ενώ όλα τα έργα ήταν επιμελημένα ειδικά για την περίσταση.

Οι επισκέπτες απόλαυσαν ένα ελαφρύ πρωινό με σνακ και τρούφες, ενώ όλα τα φαγητά θύμιζαν βότσαλα στο σχήμα για να συμβαδίζουν με την αισθητική των έργων τέχνης.

Τα ίδια τα ρούχα ήταν μια αντανάκλαση της μίνιμαλ αισθητικής που είχε όλος ο χώρος.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της επίδειξης, ωστόσο, ήταν οι τσάντες με τα δώρα που έλαβαν οι καλεσμένοι.

Σε κάθε άτομο δόθηκε ένα κρύσταλλο είτε σε μαύρο είτε σε λευκό. Οικρύσταλλοι χαλαζία προορίζονταν να χρησιμοποιηθούν για αρμονία ή για την εξισορρόπηση και την αναζωογόνηση των σωματικών, πνευματικών και συναισθηματικών επιπέδων, όπως ανέφεραν οι σημειώσεις των δώρων.

Και φυσικά όλο το fashion crowd που ήταν εκεί και έλαβε το δώρο δήλωνε ενθουσιασμένο...

Οι δίδυμες Μαίρη-Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν παρουσίασαν τη συλλογή τους στη Νέα Υόρκη και τα έκαναν όλα διαφορετικά Facebook Twitter
Οι δίδυμες Μαίρη-Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν παρουσίασαν τη συλλογή τους στη Νέα Υόρκη και τα έκαναν όλα διαφορετικά Facebook Twitter

#therow #nyfw #runway #fall2018collection #ouchmagazineny

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ouch Magazine NYC (@ouchmagazineny) στις

イサム・ノグチの彫刻とThe Rowの素敵なコレクションにうっとりMax。 #therow #isamunoguchi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yuko Oguri (@yu_ogu) στις


❤️ Via @juwon_suh. #marykateolsen #ashleyolsen #therow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ olseninfluence στις

last one with this filter ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη riley? (@_olsen_twins) στις

Humble heroines. Via @ttstyle. #ashleyolsen #marykateolsen #therow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ olseninfluence στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM