Στο σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν: Η μητρότητα, οι selfies και η μανία με την τάξη και την καθαριότητα

Στο σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν: Η μητρότητα, οι selfies και η μανία με την τάξη και την καθαριότητα Facebook Twitter
0

Το περιοδικό Elle επισκέφτηκε την Κιμ Καρντάσιαν στο σπίτι της, 12 ημέρες μετά την γέννηση του τρίτου παιδιού της και η διάσημη σταρ μίλησε για τη μητρότητα και τον Κάνιε Γουεστ, αποκάλυψε τα όσα κάνει ευλαβικά κάθε μέρα για να διατηρεί την αψεγάδιαστη εικόνα της, ανέλυσε τη λατρεία της για τις selfies και παραδέχθηκε πως είναι «control freak».

Το σπίτι της είναι πάντα καθαρό, τακτοποιημένο και επικρατεί μια σχεδόν ανεξήγητη ησυχία δεδομένου πως πλέον υπάρχουν εκεί τρία παιδιά- η North (ή Northy-Lou), ο Saint (ή Sainty-Boo) και η Chicago West (ή Chi). Το βοηθητικό προσωπικό είναι πάντα ντυμένο στα μαύρα, με ρούχα που δεν φέρουν καμία μάρκα. Όπως ακριβώς και το σπίτι της, όπου τίποτα δεν έχει εμφανές brand, αφού αφαιρεί μέχρι και τις ετικέτες στο μπουκάλι του νερού. 

Στο σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν: Η μητρότητα, οι selfies και η μανία με την τάξη και την καθαριότητα Facebook Twitter

«Όλοι μου το λένε αυτό! Τα παιδιά μου απλώς δεν κάνουν θόρυβο. Η κόρη μου έχει εδώ μια φίλη της, παίζουν στο δωμάτιο. Ακόμη και ο σκύλος μου είναι ήσυχο, είναι εντελώς τρελό», λέει η Κιμ Καρντάσιαν για την ησυχία που επικρατεί. Όσο για την απουσία brands, εξηγεί πως επειδή το σπίτι λειτουργεί και ως τηλεοπτικό σκηνικό για το ριάλιτι Keepin Up With The Kardashians, οποιοδήποτε αντικείμενο υπάρχει, εμπίπτει στην κατηγορία της διαφήμισης οπότε τίποτα πλέον δεν προβάλλεται αφιλοκερδώς. 

«Η ζωή μου είναι χαοτική, οπότε το σπίτι μου σούπερ απλό. Όλα πρέπει να είναι καθαρά. Κανένα χάος. Δεν μπορώ καν να έχω γεμάτο τηλέφωνο. Στο τέλος κάθε μέρας, διαγράφω ο,τιδήποτε δεν είναι τρέχουσα συνομιλία. Αν χρειάζομαι μια πληροφορία την κρατάω. Αν όχι, πρέπει να διαγραφεί. Δεν μπορώ τον πολύ θόρυβο», εξηγεί και προσθέτει πως έχει εμμονή με την οργάνωση. 

Στο σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν: Η μητρότητα, οι selfies και η μανία με την τάξη και την καθαριότητα Facebook Twitter

«Αν τα πράγματα δεν είναι τακτοποιημένα, τρελαίνομαι. Τα ρούχα των παιδιών μου έχουν το όνομά τους γραμμένο πάνω σε μικρές ταμπελίτσες. Ξέρω πού βρίσκεται το ο,τιδήποτε και ποτέ δεν χάνω πράγματα», τονίζει η Κιμ Καρντάσιαν. Το μόνο δωμάτιο που εξαιρείται από τον κανόνα είναι αυτό με τα παιχνίδια των παιδιών, όπου πάντα επικρατεί χάος. 

Σχετικά με την γέννηση του τρίτου της παιδιού, που ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας, λέει πως όταν βρήκαν την κατάλληλη γυναίκα το κατάλαβε από την πρώτη στιγμή. «Το ένιωσα, το καταλαβαίνεις όταν μπορείς να εμπιστευτείς κάποιον, αλλά η διαδικασία ήταν περίεργη. Τι φύλο να διαλέξεις για το μωρό; Εγώ απλώς ρώτησα, "Ποιο είναι το πιο υγιές; Διαλέξτε το πιο υγιές", κι αυτό ήταν ένα κορίτσι», λέει η Κιμ, σημειώνοντας πως η μοναδική της απαίτηση ήταν να γεννηθεί στο Λος Άντζελες όπως και τα δύο προηγούμενα παιδιά της και την παρένθετη μητέρα να αναλάβει ο γιατρός της. 

Στο σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν: Η μητρότητα, οι selfies και η μανία με την τάξη και την καθαριότητα Facebook Twitter

Όσο για τη διατροφή της παρένθετης μητέρας, λέει πως ήθελε να τρώει όσο δυνατόν περισσότερες οργανικές τροφές γινόταν, κάτι που ούτως ή άλλως έκανε και πριν την εγκυμοσύνη. Ωστόσο λέει πως δεν τρελάθηκε με αυτό. «Της είπα, κοίτα έτρωγα ντόνατ κάθε μέρα. Αν θες ντόνατ και παγωτό, φάε. Κάνε ό,τι νιώθεις. Δεν θα γίνω ιδιότροπη. Είναι γελοίο», εξηγεί η διάσημη σταρ, που παραδέχεται όμως οι εγκυμοσύνες της δεν της άρεσαν καθόλου. «Μισούσα το να είμαι έγκυος. Αλλά όσο κι αν το μισούσα, ακόμη εύχομαι να μπορούσα να το είχα κάνει μόνη μου. Στη αρχή είναι δύσκολο να το διαχειριστείς αλλά θα συνιστούσα σε όλους την παρένθετη μητρότητα», προσθέτει. 

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού, το άφησε ανοικτό αλλά είπε πως η ζωή της τώρα είναι αρκετά γεμάτη. «Το σπίτι και η καρδιά μου είναι γεμάτα με τον καλύτερο τρόπο. Τέσσερα παιδιά είναι το όριό μου. Δεν νομίζω πως θα μπορούσα να χειριστώ περισσότερα. Ο χρόνος μου είναι ελάχιστος. Και νομίζω πως είναι σημαντικό σε όλα τα ζευγάρια, η μαμά να δίνει στον σύζυγο την ίδια προσοχή που δίνει στα παιδιά της», λέει.

Στο σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν: Η μητρότητα, οι selfies και η μανία με την τάξη και την καθαριότητα Facebook Twitter

Η Κιμ Καρντάσιαν εργάζεται από το σπίτι «όταν κοιμούνται τα παιδιά» και τα όσα έχει να κάνει περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο, την μαγνητοσκόπηση και το να κάνει update στο mobile gaming app της. «Δεν ανήκα ποτέ σε αυτούς που τα βρήκαν όλα έτοιμα από τους γονείς τους. Ακόμη κι όταν δούλευα στο γραφείο του μπαμπά μου, έκανα δουλειές για το eBay στο διάλειμμα για φαγητό. Έζησα μια υπέροχη ζωή μεγαλώνοντας, αλλά μας δίδαξαν πως αν θέλουμε να τη διατηρήσουμε, πρέπει να δουλέψουμε. Στο τέλος της μέρας, Αν κάποιος μου ζητούσε να επιλέξω ανάμεσα στη δουλειά και τη φήμη, τότε διάλεγα τη δουλειά», σημειώνει η Κιμ. 

Στο σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν: Η μητρότητα, οι selfies και η μανία με την τάξη και την καθαριότητα Facebook Twitter

Σχετικά με όσα κάνει καθημερινά προκειμένου να διατηρεί την εικόνα της, η μέρα της ξεκινά στις 6 το πρωί με ώρες προπόνησης, μαλλιά και μακιγιάζ καθημερινά για μια ώρα, μανικιούρ και πεντικιούρ ανά δέκα ημέρες, φρύδια κάθε τρεις εβδομάδες, λεύκανση δοντιών, μαύρισμα με σπρέι, αποτρίχωση με λέιζερ, λέιζερ για επίπεδο στομάχι και γενική σμίλευση του σώματος και καθημερινές βιταμίνες για δέρμα και μαλλιά. Ωστόσο τονίζει πως ποτέ δεν έχει βάλει πρόσθετες βλεφαρίδες ή εξτένσιον στα μαλλιά. 

«Στην αρχή με ενδιέφερε η γνώμη των άλλων. Τώρα είμαι ευτυχισμένη με τη ζωή μου και δε με νοιάζει καθόλου. Τα πράγματα που με χαροποιούν είναι πλέον πολύ διαφορετικά. Αλλά σας το ορκίζομαι, πρέπει να έχει γεννηθεί γι' αυτό. Δεν κάνει για όλους. Εγώ ξέρω πως μπορώ να το διαχειριστώ», καταλήγει η Κιμ Καρντάσιαν. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM