Ο Τζάστιν Μπίμπερ επιτέθηκε σε άντρα που απειλούσε μια γυναίκα σε ένα πάρτι

Ο Τζάστιν Μπίμπερ επιτέθηκε σε άντρα που απειλούσε μια γυναίκα σε ένα πάρτι Facebook Twitter
0

Ο Τζάστιν Μπίμπερ έριξε γροθιά στο πρόσωπό σε έναν άγνωστο άντρα και τον έσπρωξε σε έναν τοίχο, υπερασπιζόμενος μια γυναίκα στο φεστιβάλ Coachella στην Καλιφόρνια.

Οι πληροφορίες του ΤΜΖ αναφέρουν πως ο άντρας που ξυλοκοπήθηκε από τον τραγουδιστή είχε αρπάξει μαι γυναίκα από το λαιμό και της κρατούσε βίαια τα χέρια.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν πως ο Μπίμπερ και ο Πάτρικ, ο γιος του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ήταν σε ένα πάρτι το Σάββατο όπου και συνέβη το περιστατικό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άντρας έμοιαζε να είναι υπό την επήρεια ουσιών και ότι από τον καβγά του με τη γυναίκα υπάρχουν ενδείξεις πως επρόκειτο για πρώην ζευγάρι.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ επιτέθηκε σε άντρα που απειλούσε μια γυναίκα σε ένα πάρτι Facebook Twitter
Η φωτογραφία λίγο πριν τον καβγά που δημοσίευσε το ΤΜΖ

Προτού ο Μπίμπερ επιτεθεί στον άντρα τον προειδοποίησε να πάρει τα χέρια του από το λαιμό της γυναίκας.

Το ΤΜΖ μεταδίδει πως ο άντρας απομακρύνθηκε από το χώρο του πάρτι μετά από παρέμβαση ανδρών από την ασφάλεια και λίγο αργότερα κυνηγούσε ένα SUV στο οποίο πιστεύεται πως επέβαινε ο Μπίμπερ.

Τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς.

Ο ατζέντης του τραγουδιστή δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό για την ώρα

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM