Ο Τζον Στάμος έγινε πατέρας και το ανακοίνωσε με μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Ο Τζον Στάμος έγινε πατέρας και το ανακοίνωσε με μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram Facebook Twitter
0

Ο Τζον Στάμος έγινε πατέρας για πρώτη φορά για το ανακοίνωσε με μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram.

Ο ελληνικής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός μοιράστηκε το νέο με τους θαυμαστές του, αποκαλύπτοντας πως ονόμασε τον στο γιο του, Μπίλι, όπως είναι το όνομα του πατέρα του.

«Από εδώ και στο εξής, το καλύτερο μέρος της ζωής μου θα είναι η γυναίκα και ο γιος μου», έγραψε στο μήνυμά του ο 54χρονος ηθοποιός, που παντρεύτηκε με την 31χρονη Κέιτλιν Μακχιού τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ηθοποιού ανακοίνωσε ότι όλη η οικογένεια είναι πολύ ευτυχισμένη και ότι έχουν ήδη πάει σπίτι με το μωρό τους που είναι πολύ υγιές.

Ο Τζον Στάμος ελληνικής καταγωγής από πατέρα, αγγλο-ιρλανδικής από μητέρα, ενώ το οικογενειακό του επώνυμο ήταν αρχικά Σταματόπουλος.

From now on, the best part of me will always be my wife and my son. Welcome Billy Stamos (named after my father)  #NotJustanUncleAnymore #Overjoyed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Stamos (@johnstamos) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM