Παρασκήνιο από Met - Η Αμάλ Αλαμουντίν έχει εξοργίσει τον Τom Ford και την Vogue με το φόρεμά της

Παρασκήνιο από Met - Η Αμάλ Αλαμουντίν έχει εξοργίσει τον Τom Ford και την Vogue με το φόρεμά της Facebook Twitter
1

Έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από το περίφημο Met Gala, αλλά σήμερα τα μίντια ασχολούνται με ένα έντονο παρασκήνιο μεταξύ Tom Ford, Vogue και Αμάλ Αλαμουντίν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο οίκος Tom Ford είναι εξοργισμένος με την σύζυγο του Τζορτζ Κλούνεϊ, ενώ ενοχλημένη είναι και η Vogue με τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής στην επιλογή του φορέματος.

Μπορεί η αφορμή να μοιάζει φαινομενικά ασήμαντη, αλλά το Met Gala είναι για τη μόδα το πιο σημαντικό κόκκινο χαλί της χρονιάς και τα όσα φέρονται να έχουν συμβεί ίσως δικαιολογούν τις αντιδράσεις.

Κανονικά η Αμάλ Αλαμουντίν θα έπρεπε να είχε εμφανιστεί με φόρεμα Tom Ford, αλλά τελικά επέλεξε την τελευταία στιγμή μια δημιουργία του Richard Quinn.

Παρασκήνιο από Met - Η Αμάλ Αλαμουντίν έχει εξοργίσει τον Τom Ford και την Vogue με το φόρεμά της Facebook Twitter

O Tom Ford είχε σχεδιάσει ένα φόρεμα στο χρώμα της πορφύρας ειδικά για την Αμάλ, για το οποίο το ατελιέ του εργάστηκε επί σειρά εβδομάδων, αλλά δεν είδε ποτέ το ρούχο του στο Met.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η αλλαγή αποφασίστηκε μόλις λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το πολυφωτογραφημένο γκαλά.

Όταν η Αμάλ ανακοίνωσε στην ομάδα του Tom Ford την αλλαγή της τελευταίας στιγμής εκείνοι ήταν προφανώς ενοχλημένοι, αλλά παρέμειναν ευγενικοί και απάντησαν ότι ήταν εντάξει με το να φορέσει ρούχο άλλου σχεδιαστή, αρκεί να μην φορούσε καθόλου το φόρεμα εφόσον δεν το έκανε στο κόκκινο χαλί του Met Ball.

Η Vogue φέρεται επίσης να άσκησε πίεση στην Aμάλ να μην κάνει την αλλαγή της τελευταίας στιγμής, φοβούμενη «διπλωματικό επεισόδιο».

Ο οίκος Ford είχε δηλώσει πως αν η Αμάλ δεν έκανε το ντεμπούτο του φορέματος θα φρόντιζε ώστε να το παραχωρήσει σε κάποια άλλη σταρ, σε κάποιο άλλο event.

Όμως η Αμάλ το «έκαψε»!

Παρασκήνιο από Met - Η Αμάλ Αλαμουντίν έχει εξοργίσει τον Τom Ford και την Vogue με το φόρεμά της Facebook Twitter
H Aμάλ με το φόρεμα Tom Ford

Η Αμάλ Αλαμουντίν κράτησε το φόρεμα και μετά την είσοδό της και τα φλας των φωτογράφων, άλλαξε μέσα στο χώρο του event και εμφανίστηκε με το ρούχο του Tom Ford.

Η Άννα Γουίντουρ είπε στο "The Late Show" ότι η Αμάλ είχε επιμείνει στην αλλαγή του ρούχου την οποία έκανε στο κατάστημα δώρων του μουσείου και τελικά για το υπόλοιπο της βραδιάς φορούσε το ρούχο του Tom Ford.

Oι πληροφορίες αναφέρουν πως η ανυπακοή της εξόργισε τον οίκο και έχει προκαλέσει αμηχανία στην Vogue η οποία είχε τον συντονισμό στο κόκκινο χαλί και ενώ η Αμάλ κοσμεί και το εξώφυλλο του τωρινού τεύχους.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια