Ανακοίνωση από την Μέγκαν Μαρκλ: O πατέρας μου δεν έρχεται στο γάμο

Ανακοίνωση από την Μέγκαν Μαρκλ: O πατέρας μου δεν έρχεται στο γάμο Facebook Twitter
0

Κανείς δεν θα περίμενε πως ο βασιλικός γάμος θα είχε μετατραπεί σε τέτοιο χάος που θυμίζει κακό ριάλιτι με οικογένειες, αλλά τα ταμπλόιντ σίγουρα τρίβουν τα χέρια τους με όσα έχουν γίνει εδώ και λίγες μέρες ανάμεσα στην Μέγκαν Μαρκλ και τον πατέρα της.

Το «θρίλερ» μάλλον τελειώνει εδώ με μια ανακοίνωση της Μέγκαν Μαρκλ την οποία γνωστοποίησε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Τη νύφη θα συνοδέψει άλλος καθώς ακυρώνεται το αρχικό σχέδιο που ήθελε τον πατέρα της να την παραδίδει στον γαμπρό όπως ορίζει η παράδοση.

Η αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο πατέρας της δεν θα μπορέσει να παραστεί στον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

«Δυστυχώς ο πατέρας μου δεν θα παραστεί στον γάμο», ανέφερε η Μαρκλ σε ανακοίνωσή της που εκδόθηκε από το Παλάτι.

«Πάντα ενδιαφερόμουν για τον πατέρα μου και ελπίζω να πάρει τον χρόνο που χρειάζεται για να επικεντρωθεί στην υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης. Θα ήθελα να γνωρίζετε πόσο πολύ ο Χάρι και εγώ περιμένουμε να μοιραστούμε την ιδιαίτερη αυτή μέρα μας μαζί σας το Σάββατο», καταλήγει η Μαρκλ.

Ο γάμος θα τελεστεί στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ και αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου από ολόκληρο τον πλανήτη.

Και ενώ όλη η Βρετανία περίμενε το γεγονός αυτό από καιρό, τον τελευταίο καιρό παρακολουθούσε λίγο αμήχανα όλα όσα συνέβαιναν.

Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, η Ντόρια Ράγκλαντ, καθηγήτρια της γιόγκα και κοινωνική λειτουργός, είναι ήδη στη Βρετανία και πρόκειται σήμερα να συναντηθεί με την 92χρονη βασίλισσα Ελισάβετ και τον 96χρονο σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM