Η Μέγκαν Μαρκλ θα κάνει εξάμηνη εκπαίδευση για να γίνει σωστή Δούκισσα και το ζήτησε η βασίλισσα

Η Μέγκαν Μαρκλ θα κάνει εξάμηνη εκπαίδευση για να γίνει σωστή Δούκισσα και το ζήτησε η βασίλισσα Facebook Twitter
1

Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ να ανήκει κι επισήμως πλέον στη βασιλική οικογένεια, μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι το περασμένο Σάββατο, αλλά όπως φαίνεται έχει ακόμη πολλά να μάθει για το πώς συμπεριφέρεται μια δούκισσα. 

Γι' αυτό η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μέγκαν να κάνει τους επόμενους έξι μήνες μερικά «βασιλικά μαθήματα», τα οποία θα της διδάξει η ιδιωτική βοηθός και γραμματέας της. 

Όπως αναφέρουν οι Times, η Σαμάνθα Κοέν έχει κληθεί να διδάξει στη Μέγκαν όλα όσα χρειάζεται να μάθει για το πώς να είναι η Δούκισσα του Σάσσεξ. Η Daily Mail προσθέτει πως η Σαμάνθα έχει το ψευδώνυμο «Samantha the Panther» και κάποτε φέρεται να αρνήθηκε να προσκαλέσει τη Βικτόρια Μπέκαμ σε πάρτι του Παλατιού επειδή «το να είσαι πλούσιος δεν αρκεί για την πρόσκληση». 

Η Μέγκαν Μαρκλ θα κάνει εξάμηνη εκπαίδευση για να γίνει σωστή Δούκισσα και το ζήτησε η βασίλισσα Facebook Twitter

Σύμφωνα με τους Times, η Αυστραλή Κοέν, που εκτελεί χρέη βοηθού και γραμματείας για τη βασίλισσα Ελισάβετ από το 2001 όταν ήρθε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, φημολογούνταν πως θα φύγει φέτος το καλοκαίρι αλλά τελικά λέγεται πως θα γίνει η ιδιωτική γραμματέας και βοηθός του πρίγκιπα Χάρι. 

Τα μαθήματα που θα κάνει στην Μέγκαν Μαρκλ περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ταξίδια και συναντήσεις με διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανισμούς. 

«Για έξι μήνες μόνο θα ακούει. Θα πάρει συμβουλές από διάφορους ανθρώπους και θα προχωρήσει με ταπεινότητα. Αλλά δεν θα είναι ήρεμα, θα είναι πολυάσχολες μέρες», σχολίασε πηγή από το Παλάτι. 

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια