Η βασίλισσα Ελισάβετ μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ για πρώτη φορά χωρίς τον πρίγκιπα Χάρι

Η βασίλισσα Ελισάβετ μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ για πρώτη φορά χωρίς τον πρίγκιπα Χάρι Facebook Twitter
1

Όχι μια, ούτε δύο, αλλά τρεις δημόσιες εμφανίσεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ θα κάνει η Μέγκαν Μαρκλ και μάλιστα χωρίς το σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι. 

Η 92χρονη βασίλισσα βρέθηκε την Τετάρτη στο Τσεσάιρ της Αγγλίας, για τα εγκαίνια του Mersey Gateway Bridge στο Catalyst Science Discovery Centre. Για την εκδήλωση επέλεξε ένα φόρεμα Stewart Parvin σε απόχρωση του ανοιχτού πράσινου, παρόμοια με εκείνη που είχε το ρούχο της στο γάμο της Μέγκαν και του Χάρι τον περασμένο μήνα. 


Η νεόνυμφη Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε ένα λευκό φόρεμα Givenchy με μια μαύρη ζώνη, έχοντας καλυμμένους τους ώμους της. Παρά τον αέρα, η 36χρονη Μέγκαν είχε τα μαλλιά της λυτά, ενώ το σύνολο ολοκλήρωναν μαύρα ψηλοτάκουνα και ασορτί τσαντάκι. Να σημειωθεί πως ο οίκος Givenchy είχε επιμεληθεί και το εντυπωσιακό νυφικό στο γάμο της. 


Πρόκειται για τις πρώτες επίσημες εμφανίσεις της Μέγκαν χωρίς τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι. 

Η βασίλισσα Ελισάβετ με τη Μέγκαν πέρασαν τη νύχτα μαζί στο τρένο πριν τις εμφανίσεις τους, ένα σπάνιο προνόμιο για το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας. 




Στη συνέχεια οι δυο τους θα μεταβούν στο Τσέστερ για τα εγκαίνια του Storyhouse Theater, που λειτουργεί επίσης ως βιβλιοθήκη και κινηματογράφος. 

Τις κοινές εμφανίσεις τους θα ολοκληρώσουν με μια στάση για φαγητό στο Chester Town Hall. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Την προηγούμενη φορά η Μέγκαν έσπασε το πρωτόκολλο όπως μάθαμε επειδή φόρεσε κάτι που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους της. Ε αυτή τη φορά κανείς δε μπορεί να πει πως δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο. Τους κάλυψε υπερπλήρως θα έλεγα.