Η άσεμνη χειρονομία του Ρόμπι Γουίλιαμς στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ διχάζει και εξοργίζει

Η άσεμνη χειρονομία του Ρόμπι Γουίλιαμς στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ διχάζει και εξοργίζει Facebook Twitter
Getty Images/ Ideal Image
0

Με κάθε επισημότητα, αλλά και ένα απρόοπτο,  πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα η τελετή έναρξης του Μουντιάλ.

Κεντρικό πρόσωπο της τελετής ήταν ο βρετανός ποπ σταρ ο Ρόμπι Γουίλιαμς, ενώ στο πλευρό του βρέθηκε η Ρωσίδα σοπράνο Άιντα Γκαριφουλίνα.

Ωστόσο ο Ρόμπι λίγο πριν τελειώσει την εμφάνισή του προχώρησε σε μία άσεμνη χειρονομία και ενώ εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούσαν ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο κοιτάζοντας την κάμερα. Και σίγουρα αυτό δεν θα άρεσε καθόλου στους διοργανωτές...

Η χειρονομία σχολιάζεται πολύ στα social media με τους περισσότερους πάντως να μην την βρήκαν κατάλληλη ούτε για την ώρα, ούτε για την περίσταση. 

Και ενώ ο ποπ σταρ είναι γνωστός για τις προκλήσεις στα live του, αποδεικνύεται πως η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν ήταν ο κατάλληλος χώρος για κάτι τέτοιο.

Βέβαια πολλοί σχολιάζουν πως το ευχαριστήθηκαν καθώς θεωρούν πως ήταν μια κίνηση επαναστατική εναντίον της υπερσυντηρητικής Ρωσίας.

Στην τελετή εμφανίστηκε επίσης ο τενόρος Πλασίντο Ντομίνγκο αλλά και o Περουβιανός Χουάν Ντιέγκο Φλόρεζ.

Από την εγχώρια μουσική σκηνή το «παρών» έδωσαν ο πιανίστας Ντένις Ματσούεφ, οι παγκοσμίου φήμης αστέρες της όπερας Άννα Νετρέμπκο, Γιουσίφ Εϊβαζόφ, Ιλντάρ Αμπντραζάκοφ και Αλμπίνα Σαγκιμουράτοβα.

Οι Γουίλ Σμιθ, Νίκι Τζαμ και Έρα Ιστρέφι απέδωσαν το τραγούδι του 21ου Παγκοσμίου Κυπέλλου με τίτλο Live It Up, ενώ ο Ρονάλντο έδωσε συμβολικά την πρώτη κλοτσιά του παγκοσμίου κυπέλλου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν αλλά και ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM