Ο Τομ Χανκς σταμάτησε για φαγητό σε φαστ-φουντ και κέρασε όλους τους πελάτες του μαγαζιού

Ο Τομ Χανκς σταμάτησε για φαγητό σε φαστ-φουντ και κέρασε όλους τους πελάτες του μαγαζιού Facebook Twitter
0

Ο Τομ Χανκς έχει την φήμη ενός από τους «πιο καλούς και ευγενικούς τύπου στο Χόλιγουντ», κάτι που επιβεβαίωσε πρόσφατα στην διάρκεια της επίσκεψής του σε ένα φαστ-φουντ, όπου πήγε για φαγητό. 

Ο 62χρονος ηθοποιός σταμάτησε να φάει σε ένα κατάστημα In-N-Out της Καλιφόρνια και εκεί όχι μόνο φωτογραφήθηκε με τον κόσμο και τους υπαλλήλους, υπογράφοντας με μεγάλη προθυμία αυτόγραφα, αλλά τους κέρασε επίσης, πληρώνοντας όλα τα γεύματα. 

Ο Τομ Χανκς ήταν μαζί με την σύζυγό του, Ρίτα Ουίλσον, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media και τις οποίες δημοσίευσαν διάφοροι θαυμαστές του, που έτυχε να βρεθούν εκεί, γράφοντας ενθουσιώδη σχόλια. 

«Είναι τόσο καλός άνθρωπος, έβγαλε φωτογραφίες με όλους μας και μας ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα. Εγώ μίλησα επίσης με την γυναίκα του», σχολίασε μια γυναίκα στο Twitter, με τα σχόλια των χρηστών να κινούνται σε αυτό το ύφος, κάνοντας λόγο για το «πιο κουλ ζευγάρι».  

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Tom Hanks is at In and Out sitting across from us I’m star struck!! ???#tomhanksfan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan (@bookcauldron13) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

He is such a nice guy taking pictures with everyone....he told us Merry Christmas ?? And I went over and talked to his wife Rita while Tom took pictures with everyone! @tomhanks #tomhanks #innout

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan (@bookcauldron13) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM