Πέθανε η κόρη της Γουίτνι Χιούστον

Πέθανε η κόρη της Γουίτνι Χιούστον Facebook Twitter
0

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, το μοναδικό παιδί της θρυλικής αμερικανίδας τραγουδίστριας Ουίτνι Χιούστον (1963-2012), πέθανε χθες σε ηλικία 22 ετών μετά από μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη που είχε προέλθει από επεισόδιο στο σπίτι της σε προάστιο της Ατλάντα νωρίτερα φέτος, σύμφωνα με τη διαδικτυακή σελίδα της αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής Entertainment Tonight, αναφερόμενη σε πληροφορίες από μέλη της οικογένειας.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ο Μπόμπι Κριστίνα, της οποίας ο πατέρας είναι ο τραγουδιστής Μπόμπι Μπράουν, βρέθηκε μπρούμητα και χωρίς αισθήσεις στη γεμάτη με νερό μπανιέρα του σπιτιού της στις 31 Ιανουαρίου. Οι οικογένειά της την είχε μεταφέρει σε ειδικό ίδρυμα περίθαλψης στις 24 Ιουνίου. Το κορίτσι βρήκε ο σύζυγός της, Νικ Γκόρντον, ο οποίος κάλεσε αμέσως το κέντρο πρώτων βοηθειών.

Περίπου ένα μήνα αργότερα, ανακοινώθηκε ότι η Κριστίνα Μπράουν βρισκόταν σε τεχνητό κώμα στο νοσοκομείο της Τζόρτζια όπου νοσηλευόταν και ότι η κατάσταση της υγείας της ήταν μη αναστρέψιμη λόγω εγκεφαλικής βλάβης.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM