Αυτοί είναι οι 30 πιο επιδραστικοί άνθρωποι στο παγκόσμιο ίντερνετ

Αυτοί είναι οι 30 πιο επιδραστικοί άνθρωποι στο παγκόσμιο ίντερνετ Facebook Twitter
0

Το περιοδικό TIME παρουσίασε τη δεύτερη ετήσια λίστα με τους "30 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στο Διαδίκτυο". Οι συντάκτες του περιοδικού συνέταξαν τον κατάλογο έχοντας βασιστεί σε δύο κριτήρια: τον παγκόσμιο αντίκτυπο μέσω των social media και τη συνολική παρουσία και επιρροή τους στην διεθνή επικαιρότητα και την ειδησιογραφία.

 

H φετινή πρώτη λίστα της χρονιάς δεν περιλαμβάνει μερικά μεγάλα ονόματα που πριν από ένα χρόνο είχαν μια θέση στους 30. Taylor Swift, Beyoncé, Gwyneth Paltrow, Shakira και Jimmy Fallon βρέθηκαν εκτός λίστας.

 

Στη λίστα βρίσκονται οι "συνήθεις ύποπτοι" Kanye West και Κim Kardashian, η εξαιρετικά δραστήρια στα social media συγγραφέας J.K. Rowling και ο αμφιλεγόμενος και πολυσυζητημένος υποψήφιος Donald Trump.

 

Ωστόσο φέτος υπάρχουν και μερικά ψηφιακά αστέρια των social media που έγιναν viral και σαρώνουν αποκλειστικά και μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι Josh Holz και Daniel Lara, οι δύο φίλοι που πρωταγωνίστησαν στο πρώτο μεγάλο viral της χρονιάς "Damn Daniel" και η sex vlogger Laci Green, είναι δύο από τα παραδείγματα. Στη λίστα είναι επίσης και ο πρωθυπουργός της Ινδίας Narendra Modi, αλλά και η γυναίκα πίσω από τη δημοφιλή σελίδα I Fucking Love Science , Elise Andrew.

 

 

Οι 30 του ΤΙΜΕ:

Kanye West

Joy Cho

James Corden

Laci Green

Josh Holz and Daniel Lara

DJ Khaled

Johnetta Elzie and DeRay Mckesson

J.K. Rowling

Felix Arvid Ulf Kjellberg (a.k.a. PewDiePie)

Donald Trump

Lele Pons

Cristiano Ronaldo

Caitlyn Jenner

Essena O'Neill

Narendra Modi

Elise Andrew

Ken M

Lilly Singh (a.k.a. Superwoman)

Matt Drudge

Angie Nwandu

Andrew Bachelor (a.k.a. King Bach)

Kayla Itsines

Peter Bouckaert

Kim Kardashian West

Josh Ostrovsky (a.k.a. The Fat Jew)

Drake

Tess Holliday

Helen Van Winkle (a.k.a. Baddiewinkle)

 

 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM