H ΝΔ καταθέτει επίκαιρη επερώτηση στη Βουλή για τις offshore

H ΝΔ καταθέτει επίκαιρη επερώτηση στη Βουλή για τις offshore Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
0

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στο «BHMA FΜ», ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος, η αξιωματική αντιπολίτευση θα καταθέσει επίκαιρη επερώτηση στη Βουλή σχετικά με τη διάταξη για τις offshore, ζητώντας απαντήσεις από τους υπουργούς Δικαιοσύνης για την τροπολογία του πολυνομοσχεδίου.

«Ο τίτλος της επίκαιρης επερώτησης είναι "Σκανδαλώδης τροποποίηση της νομοθεσίας Πόθεν Έσχες από την κυβέρνηση", που δίνει δικαιώματα κατοχής εξωχωρίων εταιρειών σε πολιτικά πρόσωπα, επομένως μεταφέρουμε το ζήτημα αυτό το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό» ανέφερε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, για να προσθέσει: «Κατέρρευσε με πάταγο το όποιο ή μάλλον το δήθεν, ο μύθος του ηθικού πλεονεκτήματος της κυβέρνησης, αλλά έχει και μια ουσία, γιατί γίνεται... Υπάρχουν τρία ερωτήματα. Γιατί γίνεται; Για ποιους γίνεται; Τι αφορά;», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM