Tροπολογία - πρόκληση καταργεί το όριο κρατικών δαπανών για τους συνοδούς στις κυβερνητικές αποστολές

Tροπολογία - πρόκληση καταργεί το όριο κρατικών δαπανών για τους συνοδούς στις κυβερνητικές αποστολές Facebook Twitter
5

Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί η κατάθεση τροπολογίας με την οποία καταργείται το όριο κρατικών δαπανών για τους συνοδούς στις κυβερνητικές αποστολές. Επιπλέον, ο κρατικός προϋπολογισμός θα καλύπτει τα έξοδα για να διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο οι συνοδοί ασφαλείας και οι συνοδοί μελών κυβερνητικών αποστολών.

Με την τροπολογία αυτή καταργείται το όριο κρατικών δαπανών για τους συνοδούς και τους άντρες ασφαλείας σε αποστολές του Πρωθυπουργού, του Προέδρου της Δημοκρατίας και των Υπουργών Οικονομικών, Εξωτερικών και Αμύνης.

Tροπολογία - πρόκληση καταργεί το όριο κρατικών δαπανών για τους συνοδούς στις κυβερνητικές αποστολές Facebook Twitter

Σκληρή ήταν η αντίδραση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννη Κουτσούκου, ο οποίος κατά τη συζήτηση της επίμαχης τροπολογίας είπε: «Δεν είναι ότι δεν σέβεται τα Κόμματα, αλλά δεν σέβεται το ίδιο το Κοινοβούλιο, διότι αυτό που έγινε προ ολίγου, δηλαδή να κατατεθεί μία τροπολογία στις 15.10΄η ώρα για το προσωπικό που συνοδεύει τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Άμυνας και τα ξενοδοχεία που θα διαμένουν, είναι εντελώς απαράδεκτο. Υπάρχει κανένα επείγον ταξίδι και πρέπει να γίνει απόψε;»

Την ίδια ώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης κατήγγειλε την τροπολογία σε συσχετισμό με το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Πάρο το οποίο θα γίνει για τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου.


Η τροπολογία κατατέθηκε και ψηφίστηκε με την αιτιολογία του επείγοντος και προκάλεσε πολλά σχόλια και στα social media:




5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Αλήθεια είναι αυτό. Και τώρα για πες μου γιατί όταν ο μακαρίτης ο Σταυρίδης πέταξε με το τζετ του Μελισσανίδη αναγκάστηκε να παραιτηθεί ενώ τώρα που θα πετάξουν 53 άτομα με προσφορά της Aegean δεν τρέχει τίποτα?
Θα εμπνεύστηκαν από το δήμο ιωαννίνων που για να κάνει μία έκθεση με χειροποίητα κοσμήματα και αντικείμενα από ασήμι πήγε συσσωμος μαζί με τα γυναικόπαιδα στη Μόσχα. Οπότε για ολόκληρο αεροδρόμιο να μην κάνουν διακοπές τσάμπα.