Άρχισε η "κόντρα" Τσίπρα-Μητσοτάκη στη Βουλή-Live

Άρχισε η "κόντρα" Τσίπρα-Μητσοτάκη στη Βουλή-Live Facebook Twitter
SOOC
1

 

Άρχισε η "μάχη κορυφής"  στη Βουλή στην συζήτηση για την Παιδεία, μεταξύ του Πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον κ. Τσίπρα στο κλίμα της Θεσσαλονίκης, επαναλαμβάνοντας το «φύγετε», ενώ θα δεσμευτεί για την αναίρεση όλων των μέτρων που έχουν λάβει στην Παιδέια Φίλης και Μπαλτάς.

 

«Είναι μια πολιτική που διχάζει την ελληνική κοινωνία και υποβαθμίζει δραματικά τη δημόσια και διαλύουν την ιδιωτική εκπαίδευση, πλήττοντας τα χαμηλά οικονομικά στρώματα και τη μεσαία τάξη», θα τονίζει με έμφαση, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

 

Η συζήτηση αναμένεται να προχωρήσει και σε άλλα θέματα πέραν της Παιδείας, καθώς υπάρχει και το «φλέγον» θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

 

Αυτή την ώρα στο βήμα είναι ο Πρωθυπουργός.

 

 Η ΝΔ είναι απέναντι στον αγώνα να σπάσουμε το αμαρτωλό τρίγωνο της διαπλοκής. Εδώ και ένα μήνα παίζεται από το παλιό πολιτικό σύστημα και τα συστημικά Μέσα που το στηρίζουν, το παιχνίδι της "αριστερής παρένθεσης", τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την διάρκεια της συζήτησης στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή.

 Κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι έχει προστρέξει από πέρυσι να υποστηρίξει τις πιο ακραίες θέσεις των δανειστών και πρόσθεσε: Μεταρρυθμίσεις για τη ΝΔ σημαίνουν απολύσεις, απορρύθμιση της αγοράς εργασίας, ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους.

 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM