«Μονταζιέρα» του Αθηναϊκού Πρακτορείου στο θέμα των μετακλητών υπαλλήλων καταγγέλλει ο Ψαριανός

«Μονταζιέρα» του Αθηναϊκού Πρακτορείου στο θέμα των μετακλητών υπαλλήλων καταγγέλλει ο Ψαριανός Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
0

Tη δημοσιοποίηση αποσπασματικών δηλώσεων «δια της μεθόδου της μονταζιέρας» καταγγέλλει ο Γρηγόρης Ψαριανός, από το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Με αφορμή το θέμα με τους μετακλητούς της Βουλής που μονιμοποιήθηκαν, ο βουλευτής του «Ποταμιού», κάνει λόγο για διαρροές μέσα από μία κλειστή σύσκεψη κάτι που προκαλεί «σοβαρό πολιτικό και ηθικό θέμα πώς έγινε αυτή η διαρροή και ποιος έκανε το «μοντάζ» για το ΑΠΕ», ενώ αφήνει να εννοηθεί ως πηγή του μοντάζ το γραφείο του ίδιου του Προέδρου της Βουλής.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Ψαριανός αναρωτιέται αν θα πρέπει το ΑΠΕ να λέγεται ΒΠΕ (σ.σ. εννοώντας «Βούτσης Πρακτορείο Ειδήσεων»).

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του Γρηγόρη Ψαριάνου

«Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων δημοσιοποίησε αποσπασματικά και δια της μεθόδου της μονταζιέρας, τοποθετήσεις των εκπροσώπων κομμάτων της Αντιπολίτευσης, στο επίκαιρο θέμα της μονιμοποίησης μετακλητών υπαλλήλων, με ευθύνη του ΠτΒ Νίκου Βούτση.


Το θέμα, μεταξύ άλλων, ετέθη στην Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής και «διέρρευσε υπηρεσιακώς» συρραφή της τοποθέτησης των κ.κ. Παπαθεοδώρου (ΔΗ.ΣΥ), Τραγάκη (Ν.Δ.), Μ. Γεωργιάδη (Εν.Κεν.) και Γ. Ψαριανού (ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ), με τρόπον ώστε να παρουσιάζεται η θέση τους ως στήριξη στις ενέργειες και την πολιτική ταχυδακτυλουργία του Προέδρου της Βουλής και της Επιτροπής Κανονισμού κ. Νίκου Βούτση.


Η «φιλοκυβερνητική διαρροή» έγινε, άγνωστο πως, παρότι η συνεδρίαση της εν λόγω Επιτροπής ήταν κλειστή, όχι δημόσια και εκτός τηλεοπτικής κάλυψης, ακόμα και του καναλιού της Βουλής.


Από αυτό το τελευταίο προκύπτει ευθέως τα σοβαρό πολιτικό και ηθικό θέμα πώς έγινε αυτή η διαρροή και ποιος έκανε το «μοντάζ» για το ΑΠΕ.


Όσον αφορά δε, στην ουσία του πράγματος, στη διαστρέβλωση των τοποθετήσεων και την παραπληροφόρηση, προκύπτει ακόμα σοβαρότερο ζήτημα αξιοπιστίας και εγκυρότητας του ΑΠΕ και απόλυτη ευθύνη του ΠτΒ.


Στον δρόμο που χάραξαν κανάλια, εφημερίδες και άλλα μέσα φίλα προσκείμενα στην κυβέρνηση, ορντίναντσες των ΣυριζΑΝελ, όπως γλαφυρά περιγράφονται, στον δρόμο αυτής της δόξας και το ιστορικό και άλλοτε έγκυρο ΑΠΕ.
Τώρα θα πρέπει να το λέμε ΒΠΕ!»

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM