Βασιλειάδης: Δεν έχω συγγενική σχέση με την Ηριάννα

Βασιλειάδης: Δεν έχω συγγενική σχέση με την Ηριάννα Facebook Twitter
4

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης διαψεύδει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τον εμφανίζουν να έχει συγγενική σχέση με την Ηριάννα Β.Λ. Παράλληλα, χαρακτηρίζει ως «προβληματική» την απόφαση του δικαστηρίου για μη αναστολή εκτέλεσης της ποινής της 29χρονης.

«Το γεγονός ότι δεν έχω συγγενική σχέση με την Ηριάννα Β. Λ. δεν κάνει την απόφαση για παραμονή της στη φυλακή λιγότερο προβληματική. Όσοι επιχειρούν στην πλάτη ενός ανθρώπινου δράματος που είναι σε εξέλιξη, να αποκομίσουν πολιτικά ή αλλά οφέλη, είναι χυδαίοι», τονίζει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο υφυπουργός.

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM