Επιμένει ο Καμμένος για Βούτση: Δεν είμαστε ταλιμπάν αλλά έχουμε Σύνταγμα

Επιμένει ο Καμμένος για Βούτση: Δεν είμαστε ταλιμπάν αλλά έχουμε Σύνταγμα Facebook Twitter
0

Επιμένει ο Πάνος Καμμένος στις δηλώσεις του σχετικά με τα όσα δήλωσε ο Νίκος Βούτσης για το θέμα της Ορθοδοξίας.

Ο προέδρος των ΑΝΕΛ και κυβερνητικός εταίρος σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης διευκρίνισε ότι «δεν είμαστε ταλιμπάν της Ορθοδοξίας αλλά η χώρα έχει Σύνταγμα που προβλέπει ότι η Ελλάδα είναι ορθόδοξο κράτος».

«Τέτοιου είδους δηλώσεις αφορούν τον καθένα και τα πιστεύω του, όταν, όμως, γίνονται από τον Πρόεδρο της Βουλής έχουν ανάγκη μια απάντησης από εμάς τους ΑΝΕΛ που μετέχουμε στην κυβέρνηση» πρόσθεσε και συμπλήρωσε, «φροντίζουμε με τον κ. Τσίπρα να μην μαζεύονται πολλά ώστε να μην φτάσουμε στο σημείο αυτό».

Στο θέμα των παρελάσεων και στην συζήτηση που ανακινείται για κατάργησή τους, ο κ. Καμμένος σχολίασε ότι «όταν συγκροτήθηκε αυτή η κυβέρνηση έγραφαν τα πρωτοσέλιδα ότι θα καταργηθούν οι παρελάσεις αλλά οι παρελάσεις έχουν ενισχυθεί», ωστόσο στο ζήτημα των σημαιοφόρων εμφανίστηκε ενωτικός λέγοντας ότι όλα αυτά με τους σημαιοφόρους έχουν να κάνουν με το δημοτικό.

Όπως είπε «θα συμμετέχουμε στην κυβέρνηση με κόκκινες γραμμές τα θέματα της θρησκείας, της πατρίδας, τα εθνικά και της ελεύθερης οικονομίας. Όταν ξεπερνούν τέτοια θέματα (όπως οι δηλώσεις του κ. Βούτση) τη συμφωνία που έχουμε κάνει τότε εκφέρουμε δημόσιο λόγο».

«Η συνεργασία μας με το ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτική και ειλικρινής. Εκεί που έχουμε διαφωνία το συζητάμε μαζί και εκεί που διαφωνούμε δεν προχωρούμε μαζί. Αν αναζητούν λόγο ρήξης στα εθνικά θέματα είναι λάθος της αντιπολίτευσης» κατέληξε ε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ